Aannemersbedrijf
Erkamp Bouwservice BV in
MaastrichtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Erkamp Bouwservice BV
Raadhuisstraat 21
6226GM Maastricht

tel: 043-3638644
OVER ONS BEDRIJF

De pijlers onder Erkamp Bouwservice BV:

No-nonsense bedrijf. Onze service kenmerkt zich door gedegenheid, vakkundigheid, een persoonlijke benadering en kwaliteit voor een scherpe prijs.
Vakkundig personeel. Wij werken met gekwalificeerde vakmensen, die ieder hun eigen specialisme hebben. En uiteraard over minimaal de vereiste diploma’s beschikken. Onze bouwkundig adviseurs geven maatwerkadvies.
Betrouwbare partners. Indien uw verbouwing om een specialist vraagt die wij niet in huis hebben, schakelen wij betrouwbare partners in. Partners waar wij ervaring mee hebben en waarvan we weten dat zij staan voor hun werk.
Kwaliteitskeurmerk. Erkamp Bouwservice is een Bouwgarant-aannemer. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw en stelt eisen op het gebied van vakbekwaamheid, kwaliteit, heldere afspraken, grip op kosten, service, betrouwbaarheid, verzekeringen en garantie.
Maatschappelijke functie. De door ons geleverde aanbouwen voldoen aan de criteria voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook adviseren wij onze klanten over duurzaam verbouwen en kunnen daarbij energiebesparende maatregelen toepassen.
Erkend opleidingsbedrijf. Wij zijn van mening dat goede vaklieden een praktijkopleiding moeten krijgen. Daarom leiden wij al jarenlang leerlingen in de bouw op. Uiteraard onder toezicht van onze ervaren leermeesters en praktijkbegeleiders, zodat de uitvoering de kwaliteit heeft die onze klanten van ons mogen verwachten.
Oog voor de toekomst. Om op de hoogte te blijven en in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de bouw, is Erkamp Bouwservice lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland.

Hiermee realiseren wij alle voorkomende verbouwingen met een hoge kwaliteit van afwerking.
Tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers.


VERBOUWEN WONING


Als u weinig ervaring heeft met verbouwen, kan dat nadelige gevolgen hebben voor het resultaat.
Door een goede voorbereiding kunt u problemen voorkomen:

 • Lees onze tips voor een succesvolle verbouwing.
 • Neem in de beginfase contact op met een Bouwgarant-aannemer die het gehele traject -van vergunning tot oplevering - vakkundig kan begeleiden.
Let ook op de volgende valkuilen:

Inschakelen van goedkope, maar onbekwame bedrijven: door de beperkte wetgeving mag iedereen zonder opleiding of papieren een bouwbedrijf runnen. Dat kan nadelige gevolgen voor het resultaat hebben.
Vergelijken offertes: voor mensen zonder ervaring is dat vaak appels met peren vergelijken. De laagste prijs ligt het meest voor de hand. Prijsverschillen kunnen ontstaan door het ontbreken van posten of gebruik van ander (goedkoper) materiaal. Goedkoop blijkt achteraf vaak duurkoop.
Garantieproblemen: veel mensen weten niet welke garantie-afspraken gelden als ze de overeenkomst sluiten. Op het moment dat er problemen ontstaan, is daar meestal weinig meer aan te doen.

Met Erkamp Bouwservice kiest u voor de zekerheid van een Bouwgarant-aannemer.

Wij:

 • komen bij u langs en geven maatwerkadvies
 • adviseren wat voor u de beste oplossing is, ook als dat een goedkopere oplossing is
 • bekijken hoe u gelijktijdig energiebesparende maatregelen kunt treffen
 • maken gespecificeerde offertes tegen een eerlijke én scherpe prijs
Wilt u duurzame oplossingen voor jarenlang woonplezier? Neem dan contact op met Erkamp Bouwservice

Specialiteiten
 • Badkamer
 • Isolatie
 • Vloer
 • Dakkapellen
 • Kantoor
 • Woningbouw
 • Woningen