Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kool in
LunterenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Kool
Vaarkamper Engweg 43
6741XT Lunteren

tel: 0318-656789
Aannemersbedrijf Kool is sinds een aantal jaren actief in Lunteren en omgeving. Door goede scholing en de ervaring die we hebben opgedaan in de loop van de jaren kunnen we u de juiste adviezen en mogelijkheden geven.

Het leveren van kwaliteit en het vertrouwen in elkaar staat bij ons bovenaan. Door de jarenlange samenwerking met de diverse vaste onderaannemers zoals de installateur, schilder, keukencentrum etc. kunnen we het totale pakket aanbieden. Dit waarborgt de kwaliteit, heeft u een aanspreekpunt, blijven de lijnen kort en zullen zowel de werkzaamheden als het contact vloeiend verlopen.
We streven ernaar dat de klant ons tevreden uitzwaait na oplevering en graag contact met ons opneemt om eventuele nieuwe plannen tot uitvoering te brengen.

Specialiteiten

##Diensten


Nieuwbouw

Bij nieuwbouw komt veel kijken. Vertrouwen en kennis zijn daarom van grote waarde.

Verbouw

Een verbouwing eist veel van de bewoner. Zeker wanneer de verbouwing de woonkamer, keuken of badkamer betreft. Een strakke planning is hierbij vereist zodat uw leefsituatie zo kort mogelijk wordt belast.

Renovatie

Het vervangen van kozijnen of een dakkapel, het renoveren van het dak of gevel zijn een kleine greep uit de werkzaamheden. De mogelijkheden zijn legio. Uw woning weer als nieuw; het kan een ingrijpende klus zijn maar het kan ook sneller klaar zijn dan u verwacht.

Onderhoud

Door uw woning goed te onderhouden bespaard u veel ingrijpende werkzaamheden. Het repareren van bijvoorbeeld uw rottende kozijnen of boeidelen kan erger voorkomen. Zo kan het nog heel wat jaren mee.