Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf H J Drost in
LunterenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf H J Drost
Scharrenburgersteeg 28
6741LT Lunteren

tel: 0318-484486
Aannemersbedrijf H J Drost is een bouwbedrijf dat zich richt op het bouwen, verbouwen, onderhouden en renoveren voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Het bedrijf heeft zich voornamelijk gericht op het bouwen van vrije sector woningen. Er is in het bijzonder een grote ervaring in het bouwen van exclusieve landhuizen. Daarnaast wordt er ook druk gewerkt aan het realiseren van uitbreidingen (waaronder serres en dakkapellen), renovaties, kantoren en bedrijfspanden.

Zowel bij de voorbereiding als bij de uiteindelijke uitvoering van de projecten blijft het bouwbedrijf dicht bij de opdrachtgever staan en wordt er geluisterd naar de wensen van deze opdrachtgever. De ervaring heeft geleerd dat op deze manier betaalbare projecten kunnen worden gerealiseerd die aansluiten bij de eisen en wensen van de opdrachtgever. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 9 jaar ervaring en werkt met 12 vaste krachten. Tevens is er een eigen timmerwerkplaats, waar eigenhandig kozijnen, deuren en trappen vervaardigd worden.

Specialiteiten
  • Exclusieve landhuizen
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Bedrijfshallen