Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bon b.v. in
Loenen aan de vechtOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Bon b.v.
De Werf 6
3632 AE Loenen aan de vecht

tel: 0294-233736
Aannemersbedrijf Bon b.v. is gevestigd te Loenen aan de Vecht. Een complete bouwonderneming voor al uw nieuwbouw, verbouw of onderhoud.

Aannemersbedrijf Bon b.v. heeft zich ontwikkeld tot een modern bouwbedrijf met vakkundig personeel. In overleg met de opdrachtgever wordt een zorgvuldig plan van aanpak opgesteld om de behoefte in kaart te brengen. Tot en met de uitvoering heeft u te maken met gediplomeerde vakmensen die weten waar ze over praten.

Aannemersbedrijf Bon b.v. is gevestigd op het industrieterrein de Werf, net buiten het dorp Loenen a/d Vecht. Het bouwbedrijf is in 1975 opgericht en heeft de afgelopen jaren een sterke groei door gemaakt. Binnen het bedrijf zijn zo'n twintig mensen werkzaam, vier mensen op kantoor, een in de werkplaats en de rest bij de opdrachtgevers op de bouwplaatsen. Wij zijn een middelgroot bouwbedrijf dat werkzaam is in nieuwbouw, verbouw, onderhoudswerk en renovatie. Daarnaast geven wij bouwkundig advies en helpen we bij planvorming en bouwaanvragen. Veel van onze werken worden in bouwteam verband uitgevoerd.

Hierbij steken opdrachtgever, eventuele architect en aannemer de koppen al in een zo vroeg mogelijk stadium bijeen. Hierdoor is het mogelijk specifieke wensen van de opdrachtgever en een goede kostenbewaking te verwezenlijken. Uitvoering gebeurt zoveel mogelijk met eigen vakkundig personeel. Voor specialistische onderdelen worden onderaannemers ingehuurd. Daarnaast bieden wij de mogelijk een aantal werkzaamheden zelf uit te voeren waardoor op de kosten bespaard kan worden. In onze eigen timmerwerkplaats vervaardigen wij vele producten op maat en aangepast aan bestaande of gewenste detailleringen.