Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Weijers bouw in
LisseOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Weijers bouw
Mendeldreef 317
2163 KK Lisse

tel: 06-11640133
Weijers Bouw is een bouwbedrijf dat gevestigd is in Lisse. Ons werkgebied omvat de hele Randstad, en dan met name de Duin- en Bollenstreek. U kunt ons inschakelen voor diverse bouwwerkzaamheden. Van het vervangen van kozijnen tot volledige woonhuisrenovaties, van het maken en installeren van een dakkapel tot het indelen en inrichten van uw bedrijfspand. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en met een goed gevoel terug te kijken op afgeronde bouwprojecten. Daarom doen wij méér dan alleen het uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Wij adviseren onze klanten over de verschillende mogelijkheden en opties die zij hebben. Ook als u zelf nog geen idee heeft hoe uw bouwplannen eruit moet gaan zien, kunt u bij ons terecht. Wij denken met u mee en komen met een voorstel op maat.

In de communicatie naar onze klanten streven wij ernaar om altijd helder en transparant te zijn. Wij willen dat u precies weet wat u wanneer van ons kunt verwachten, en tegen welke prijs. Onze offertes zijn dan ook altijd zeer gedetailleerd. Daarnaast werken wij met realistische en goed uitgewerkte planningen. Dit werkt prettig voor ons, maar ook voor u. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.