Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf W de Wit BV in
LinschotenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf W de Wit BV
Cattenbroekerdijk 26
3461BC Linschoten

tel: 0348-411020
Bouwen vraagt passie. Alleen dan bereik je de vereiste kwaliteit. Een woning die af is, een bedrijfspand dat werkt.

Met die filosofie timmert Aannemersbedrijf W de Wit BV al jaren aan de weg.

Nieuwbouw, aanbouw, verbouwingen en renovaties van zowel woningen als bedrijfspanden. Van sober tot luxe.

Ook met projectontwikkeling heeft De Wit ruime expertise in huis.

Blikvangers en veelzijdigheid

Aannemersbedrijf W de Wit BV heeft een goede naam opgebouwd in Woerden en omgeving met het realiseren van zeer gevarieerde projecten. Linschotenaar Willem de Wit begon zijn bedrijf met ware bikvangers, zowel in woningbouw als in de utiliteit. De Wit is uitgegroeid tot veelgevraagd en veelzijdige onderneming op zijn vakgebied.

Meedenken

Meedenken met de klant staat centraal. Realiteitszin in budgetten. Klanten helpen de administratieve processen te klaren. En vooral geen verrassingen achteraf. Dat kenmerkt bij uitstek De Wit.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling maakt sinds enkele jaren een belangrijk deel uit van de onderneming. De klant brengt een idee aan, maar ook De Wit zelf neemt veel initiatief. Kansen zien voor een bepaalde locatie en voorleggen aan de gemeente. Zoals Barwoutswaarder 3-5. De daar gerealiseerde kleinschalige bedrijfsunits bleken een groot succes.

Totaalprojecten

Aannemersbedrijf W de Wit BV werkt met een strakke planning, een degelijke organisatie en vakbekwame medewerkers aan diverse totaalprojecten. Eventueel met badkamers, keukens, tuinen, verlichtingen, haarden, wandsuites, wandkasten, omheiningen et cetera.

Specialiteiten
  • Architect
  • Badkamers
  • Bouwgrond
  • Keukens
  • Woningbouw