Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Cor Mollink in
LemelerveldOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Cor Mollink
Twentseweg 85
8154 HJ Lemelerveld

tel: (0)572 372647
Aannemersbedrijf Cor Mollink is een gerenommeerd bouwbedrijf welke al 20 jaar gevestigd is in Lemelerveld. We zijn een klein en flexibel bedrijf waar mensen werken met hart voor het vak.

Vanwege onze omvang zijn we in staat om, ook nog tijdens de bouw, in te spelen op uw wensen t.a.v. de uitvoering. De communicatie gaat niet over vele schijven, maar is kort en direct, waardoor de kans op misverstanden worden beperkt.

We zijn betrokken bij de bouw en denken met u mee. Een woning of verbouwing is immers niet iets wat u regelmatig doet. Met onze ervaring geven we tips en adviezen waardoor uw project een succes wordt.

Wij verzorgen nieuw- en verbouw van woningen, plaatsen dakkapellen, bouwen serres en voeren renovaties uit. Maar ook voor het bouwen van stallen (voor vee op opslag van materialen) kunt u bij ons terecht.

Wanneer u nieuw wilt bouwen kunnen we beschikken over een netwerk van architecten waar we een beroep op kunnen doen, of u kunt uw eigen architect inschakelen.

Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Aannemersbedrijf Cor Mollink is al 20 jaar gevestigd in het buitengebied van Lemelerveld.

Ons werkgebied ligt met name in Twente en Salland, maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als uw bouwlokatie zich buiten dit gebied bevindt.

U kunt bij ons terecht voor verbouw van uw woning, nieuwbouw van een woning. Wij kunnen beschikken over ons netwerk van bedrijven waardoor we voor alle specifieke werkzaamheden de juiste vakmensen kunnen inschakelen.

Kortom: uw klus van groot tot klein is bij ons in goede handen.