Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Schotanus BV in
KollumerzwaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Schotanus BV
Foarwei 123
9298JG Kollumerzwaag

tel: 0511-441303
Al meer dan 85 jaar is Aannemersbedrijf Schotanus BV, gevestigd te Kollumerzwaag in Noord-Oost Friesland, actief op allerlei bouwkundige terreinen.

Een vaste kern van medewerkers heeft het bouwbedrijf gemaakt tot het bedrijf van vandaag. Deze medewerkers staan garant voor kwaliteit en vakbekwaamheid en denken met u mee tot zowel uw als onze tevredenheid. Vergeet niet dat elk bouwproject uniek is, maar wel perfect moet worden afgestemd op de wensen van de klant.

Naast utiliteitsbouw zijn wij zeer gespecialiseerd in woningbouw, ook wel vrije sectorbouw genoemd. Per jaar worden er zo'n 10 à 15 vrije sectorwoningen opgeleverd in de wijde omgeving. Verschillende opdrachtgevers als particulieren, architecten en bedrijven weten de weg naar ons kantoor te vinden.

Ook vanaf het voortraject kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren tot het definitieve eindresultaat. Wij geven advies en ontwerpen uw plan aan de hand van uw wensen.

Goed nieuws! Momenteel geldt er een verlaagd BTW-tarief op alle renovatie- en herstelwerkzaamheden in en aan een woning. Tot 1 maart 2014 kunt u gebruik maken van deze aantrekkelijke regeling. Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde tarief van 21% naar 6% is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, neem contact met ons op.