Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Torn Broers BV in
KesterenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Torn Broers BV
Broekdijk 26
4041 CV Kesteren

tel: 0488 483235
Welkom bij Aannemersbedrijf Torn Broers BV

Aannemersbedrijf Torn Broers BV is een gerenommeerd bedrijf met 14 medewerkers. In zowel de zakelijke als particuliere sector is Torn Broers een betrouwbare partner in grote en kleine bouwprojecten. Nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en restauratie. Werkvoorbereiding en (re)productie vindt plaats in eigen werkplaats aan de Broekdijk.

Op basis van uw wensen geven we invulling aan het project. Van compleet woonhuis tot verbouwing van badkamer of renovatie van uw dak. Meedenken en flexibiliteit vormen de sleutelwoorden van onze bouwdienstverlening. Daarnaast hechten we veel waarde aan intensief en direct contact tijdens het gehele traject.

Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende disciplines en geven wij u graag een impressie van door ons gerealiseerde projecten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek dan kunt u telefonisch of via het reactieformulier contact opnemen.

Specialiteiten
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Aanbouw
  • Renovatie
  • Restauratie