Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Hans Goesten B.V. in
KerkdrielOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Hans Goesten B.V.
Bulkseweg 35A
5331 PK Kerkdriel

tel: 0418 631055
Uw bouw kan beginnen

Aannemersbedrijf Hans Goesten B.V. is een allround bouwbedrijf dat zich sinds 1979 bezig houdt met nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie en onderhoud. Wij zijn gevestigd in Kerkdriel en wij voeren onze bouwactiviteiten voornamelijk in de regio Bommelerwaard en omstreken uit.

Aannemersbedrijf Hans Goesten B.V. bestaat uit 4 medewerkers, voor specifieke werkzaamheden zoals loodgieterwerk en elektriciteit, werkt Aannemersbedrijf Hans Goesten BV met een vaste groep onderaannemers. Dit heeft een aantal voordelen voor ons bedrijf en u, als opdrachtgever, o.a.: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen, een gunstige prijsstelling.
Wij kunnen daarom de complete werkzaamheden voor u uitvoeren.

Voor nieuwe medewerkers bestaat de mogelijkheid een opleiding binnen het bedrijf te volgen. Een leermeester zorgt voor de juiste begeleiding.

Uiteraard staat veiligheid voorop en onze medewerkers hebben een VCA certifcaat.

Natuurlijk kunnen we hier niet alles laten zien en niet alles vertellen. Mocht u na het bekijken van onze website nog meer willen weten over ons bedrijf, neem dan gerust contact op. We geven graag antwoord op al uw vragen.