Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf De Haze in
KamperlandOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf De Haze
Ruiterplaatweg 2/C
4493PG Kamperland

tel: 0113-373939
Bouwbedrijf de Haze is een Noord-Bevelands aannemingsbedrijf met een timmerwerkplaats op industrieterrein het Rip in Kamperland.

Eerlijke adviezen en scherpe prijzen staan aan de basis van onze projecten, die varieren van een kleine verbouwing tot een sleutelklare nieuwe woning. Vanzelfsprekend hanteren wij een hoge en professionele kwaliteit in onze projecten, getuige de vele tevreden relaties die wij tot onze klantenkring mogen rekenen.

In de meeste situaties werken we met een team van 6 vaste medewerkers. In grotere projecten huren we extra mensen in of werken we met onderaannemers, waardoor u toch maar één aanspreekpunt houdt. Overweegt u om een karwei zelf aan te pakken, raadpleeg ons dan voor een goed advies en het leveren van uw bouwmaterialen, vaak met flinke kortingen!

Neem eens een kijkje in ons projectenalbum om te zien welk soort opdrachten wij in de afgelopen periode hebben uitgevoerd en bel of mail ons gerust als u vragen heeft of een prijsopgave wenst.

Specialiteiten
  • Dakkapellen
  • Houtbewerking
  • Kantoor
  • Woningen