Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Bouwtotaal Friesland in
IjlstOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Bouwtotaal Friesland
Skerdyk 6
8651 NA Ijlst

tel: 0515-442719
Aannemersbedrijf Bouwtotaal Friesland

Harry Jorritsma

Bouw Totaal Friesland heeft zich tot doel gesteld dat kwaliteit, oog voor detail, een goede prijs en een uitstekende service haar handelsmerk moest worden. En dat is, in alle bescheidenheid, goed gelukt.

Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een team met ervaren en gedreven specialisten op elk gebied in de bouw en renovatie. Ervaring leidde tot kennis, kennis tot de kracht om een concurrerende onderneming te worden en te blijven. Uw opdrachten worden met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd.

Wij kunnen voor u vele bouw werkzaamheden verrichten, zoals renovatie van uw badkamer. keuken of toilet, plaatsen van dakkapellen, verbouw of bouw van bijkeuken, serre of garage, isoleren van uw huis en u kunt daarbij denken aan muur isolatie, dak isolatie en glas isolatie, maar wij kunnen ook deur- en raamkozijnen voor u maken en plaatsen