Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Den Hoeven Bouw in
HoutenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Den Hoeven Bouw
Prins Bernhardweg 16
3991 DE Houten

tel: 06-21811992
Mijn naam is Dick van den Hoeven. In 1999 startte ik als zelfstandig ondernemer onder de naam Van den Hoeven Bouw in Houten. Na diverse opleidingen afgesloten te hebben met diverse certificaten en vele jaren ervaring op te hebben gedaan bij hoog aangeschreven bouwbedrijven, eerst als timmerman en daarna als uitvoerder, ben ik destijds mijn eigen bedrijf gestart.

Enkele vaste opdrachtgevers, waarvoor ik o.a. keukens, badkamers installeerde en diverse timmerwerkzaamheden verrichte, vormden de basis van mijn werkzaamheden. Van den Hoeven Bouw uit Houten verzorgt in combinatie met gerenommeerde bedrijven de complete aan- en verbouw, renovatie of aanpassing.

Van den Hoeven Bouw heeft inmiddels jarenlange ervaring en staat bekend als een klantvriendelijke aannemer, waar goed naar de wensen van de klant wordt geluisterd. Voor een oriënterend gesprek of een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Dick van den Hoeven te Houten via telefoonnummer 06-21811992 of vul het contactformulier in.

Van den Hoeven Bouw voor uw renovatie, verbouwing, onderhoud, nieuwbouw of bedrijf.

Een eigen woning of pand vraagt altijd om onderhoud. Uitstel van onderhoud kan leiden tot lekkages, houtrot, tocht of zelfs ruitbreuk veroorzaken.

Van den Hoeven Bouw is gespecialiseerd in timmerwerk en deskundig op vele gebieden denkt u hierbij aan het vervangen van badkamers en keukens of vloeren, deuren en kozijnen. Maar ook met andere timmerwerkzaamheden zoals vervangen van boeiboorden, trappen, vlieringen, maken van een zolder enz.

Voor uw bedrijf of nieuwbouw en renovatie, geheel of gedeeltelijk renoveren van huizen, praktijkruimtes en kleine winkelpanden. Denkt u hierbij ook aan werkruimtes, dakkapellen, dakopbouwen, uitbouw enz. Herstel van gevels en uw aanbouw of serre kunt u gerust met een gerust hart aan Van den Hoeven Bouw overlaten.

Planmatig onderhoud garandeert een langere levensduur van uw pand en zorgt ervoor dat uw pand zijn waarde behoudt.

Bij iedere opdracht staan de wensen van u als klant centraal.

Smaak, geen mens is gelijk, de één houdt van strak en modern, terwijl de ander weer de voorkeur geeft aan een klassieke bouwstijl. Van den Hoeven Bouw is in staat hierin met u mee te denken en aan de hand van voorbeelden en schetsen te komen tot het gewenste eindresultaat. Het is de uitdaging om een, op uw wensen afgestemd plan te maken zonder dat dit afbreuk doet aan het bestaande gebouw.

Tijdens de bouw heeft u uiteraard inspraak op de werkzaamheden.

Verder wordt tijdens dit gesprek gekeken naar bereikbaarheid van het bouwwerk, werkruimte, aan te passen constructies, tijdelijke voorzieningen (bijv. stofscherm zodat deel woning wordt afgescheiden), etc. Indien het vanwege de wensen nodig is om een bouwvergunning aan te vragen, dan zullen we ook dit met u bespreken.

Werkwijze in zes heldere stappen;

 • U belt met uw ideeën voor nieuwbouw, aanbouw of onderhoudswerk. Wij maken een afspraak op korte termijn.
 • Wij komen bij u langs om naar uw ideeën te luisteren en maten te nemen. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.
 • Binnen 14 dagen ontvangt u een duidelijke offerte met hierbij een schets van het project.
 • Na uw akkoord leggen we afspraken vast over de werkzaamheden en de planning, zodat u exact weet waar u aan toe bent.
 • Tijdens het werk vinden wij het belangrijk om contact met u te houden over de voortgang van het werk. Eventueel meer- en minderwerk leggen we zoveel mogelijk tijdens de bouw vast.
 • Als de bouw gereed is en alle afspraken zijn nagekomen, vindt de oplevering plaats. Ook hierbij geldt dat wij pas tevreden zijn als u dat bent.
Factuur

In het contract worden naast de aanneemsom ook een betalingsregeling vastgelegd.

Wij hanteren de volgende betalingsregeling.

 • Betaling: 50% bij aanvang
 • Halverwege: 35%
 • Oplevering: 15% binnen 14 dagen, Betaling geschiedt d.m.v. facturatie
 • Geldigheidsduur offerte: 2 maanden
 • Datum aanvang: in overleg
Bij aangenomen werkzaamheden boven de € 3000,- is een betalingsregeling in overleg mogelijk.

U ontvangt overzichtelijke facturen waarop vermeld staan: termijnbedrag, btw-bedrag en totaalbedrag. Eventuele meer-/minderwerkzaamheden worden separaat gefactureerd.