Aannemersbedrijf
Molenkamp Aannemersbedrijf in
HoornOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Molenkamp Aannemersbedrijf
Johan Messchaertstraat 30/A
1623LK Hoorn

tel: 0229-298084
Aannemersbedrijf Molenkamp
aannemer van grote en kleine projecten.

Thuis in woning- en utiliteitsbouw. Zo veelzijdig als we bouwen, zo rechtlijnig zijn we in onze filosofie: uitsluitend vakwerk leveren. Persoonlijk contact met u als opdrachtgever vinden we de belangrijkste voorwaarde om tot zo'n goed resultaat te komen. Met Aannemersbedrijf Molenkamp beschikt u over een allround aannemer die u alle zorgen rondom de bouw uit handen neemt!

Het Bedrijf

Bij Aannemersbedrijf Molenkamp hebben we een historie als het op bouwen aan komt. We zijn een traditioneel aannemersbedrijf dat alle disciplines van de bouw beheerst. Maar we zijn niet traditioneel in opvattingen. Waar maar mogelijk is, passen we de modernste bouwmaterialen en technieken toe. Goed bouwen is belangrijk, maar goed luisteren is nóg belangrijker. Luisteren naar uw eisen en wensen. Om die met veel gevoel voor creativiteit en efficiency te vertalen in een ontwerp op maat. We zijn gespecialiseerd in renovaties en uitbreiding zowel groot als klein. Ook niet seriematige woonhuizen behoren tot onze specialisatie.

Manier van werken

Bouwen is bouwen. Maar bouwen is vooral organiseren, coördineren en – af en toe – ook improviseren. Precies de aspecten waar we bij Aannemersbedrijf Molenkamp om bekend staan. We steken meer dan gemiddeld tijd in de begeleiding tijdens de bouw. Het gehele traject – van het allereerste gesprek tot en met de afrekening – heeft u te maken met één en hetzelfde aanspreekpunt. Als de inzet van onderaannemers gewenst is, zijn dat vrijwel altijd vaste contacten. Bedrijven die hetzelfde gevoel voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit delen. Ook voor de architectuur van uw bedrijfspand of woning kunnen we terugvallen op een netwerk van partners die we door en door kennen. Deze manier van werken spreekt aan. Want zou het toeval zijn dat we opvallend veel vaste klanten onder onze opdrachtgevers kennen?

Specialiteiten
  • Aan- en verbouwen
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Onderhoud en reparatie
  • 24uur service bij spoedgevallen
  • Advies en bouwbegeleiding
  • Ontwerp
  • Bouwaanvraag
  • Turnkey projecten