Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Troost Bouw in
HoensbroekOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Troost Bouw
Ridder Hoenstraat 180
6433EH Hoensbroek

tel: 045-5225327
Aannemersbedrijf Van Troost Bouw is een klein traditioneel bouwbedrijf en staat voor vakmanschap in de bouw. Na ruim 30 jaar ervaring in de bouwsector waarvan sinds 1993 als zelfstandig ondernemer.

Op het gebied van nieuwbouw, verbouw en aanbouw.

Vanaf het tekenwerk en de ontwerpfase tot en met opleveren van een project, kunt u verzekerd zijn van onze kwaliteit en zorg.

Het realiseren van een bouwproject is vakwerk, uitgevoerd door mensen, voor mensen. Dankzij onze schat aan ervaring en kennis beheersen wij elk aspect van dit proces. Hierdoor worden de risico’s beperkt en is een goede afloop gegarandeerd.

Wij zijn traditioneel in vakbekwaamheid maar hebben een moderne visie op klantvriendelijkheid en klantgericht werken.

Zorg voor kwaliteit betekend ook aandacht voor het milieu. Daarbij besteden wij nauwlettend aandacht aan duurzaam bouwen, want wij bouwen zoals u dat wenst.

Wij garanderen u een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding.

Of het nu gaat over een tuinmuur, garage, verbouwing, aanbouw of woning kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel.

Laat uw zorg onze zorg zijn.