Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Vlassak Heeze BV in
HeezeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Vlassak Heeze BV
de Geestakkers 4a
5591RC Heeze

tel: 040-2261188
Aannemersbedrijf Vlassak Heeze BV

Tien jaar ervaring op het gebied van nieuw- en verbouw. Een gedreven team van medewerkers. En een verbazingwekkend oog voor details. Dat is Aannemersbedrijf Vlassak. Sinds 1995 verzorgd Aannemersbedrijf Vlassak verbouwingen, renovatie en onderhoud aan bedrijfspanden en particuliere woningen. Na ruim 25 jaar ervaring in de aannemerswereld, heeft Frits Vlassak tien jaar geleden Aannemersbedrijf Vlassak opgericht. Begonnen als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met vijf medewerkers.

Visie

De kracht van Aannemersbedrijf Vlassak Heeze BV is het kunnen verstaan van de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Wij stellen uw belang voorop. Dat komt vooral tot uiting in de manier waarop we met onze klanten omgaan. Want een samenwerkingsverband is vooral gebaseerd op vertrouwen, geloven wij. En om dat vertrouwen waar te maken, werken wij volgens de volgende principes:

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

Afspraken nakomen en open communiceren. Dat zijn volgens ons de basisprincipes voor een goede samenwerking. Zo bezorgen wij u persoonlijk de offerte om u van toelichting te voorzien. Ook tijdens de werkzaamheden kunt u rekenen op volledige toewijding en uitleg van onze medewerkers.

U de rust en wij de zorgen

Aannemersbedrijf Vlassak Heeze BV beperkt zich niet tot het bouwen zelf, maar houdt zich bezig met het complete bouwproces. Van het aanleveren van ideeën tot het opstellen van de bouwtekeningen. En van het sloop- en bouwwerk tot het onderhoud na de oplevering.

Een gedegen voorbereiding voor minimale overlast

Een ver- of nieuwbouw betekent vaak een verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Wij beseffen dat maar al te goed. Daarom besteden we veel aandacht aan de planning en hebben respect voor onze klanten.

Vakmanschap is meesterschap

Dankzij een goed netwerk van vakmensen uit diverse vakgebieden, weten wij de beste prijs-kwaliteitverhouding voor u te vinden. We werken o.a. samen met stukadoors, metselaars, schilders, timmerlieden, loodgieters, elektriciens, glas- en tegelzetters en gevelreinigers.

Specialiteiten
  • Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning
  • Badkamer
  • Dakkapel
  • Garage / carport
  • Keuken
  • Plafond
  • Serre
  • Sloopwerk