Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf J van Velde in
HeerdeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf J van Velde
Veerstraat 34
8181VS Heerde

tel: 0578 691962
Allround bouwbedrijf

Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in particuliere nieuw- en verbouw. Graag betrekken wij u, de klant, in de uitvoering, om samen tot het gewenste resultaat te komen. Hierbij is het mogelijk dat wij uitsluitend materialen leveren, maar wij kunnen ook uw hele opdracht van begin tot eind voor u in orde maken. Kortom: Een zeer flexibel bedrijf, voor al uw wensen!

Traditioneel met oog op de toekomst

Bij ons staat kwaliteit en een eerlijke prijs hoog in het vaandel. Doordat wij ruim 25 jaar ervaring hebben op zowel metsel als timmergebied beschikken wij op ieder vlak over ruime ervaring. Om ook in de toekomst een goede kwaliteit te kunnen bieden beschikken wij naast deze ervaring ook over moderne technieken.

Bouwen, een zaak van vertrouwen

Aannemersbedrijf J van Velde is een bedrijf waar u op kunt vertrouwen. Als bouwbedrijf hebben wij naast een groot aantal tevreden klanten ook een aantal grote vaste klanten die al hun werk uitbesteden aan het bouwbedrijf. Voorbeelden hiervan zijn de gemeente Heerde en diverse zorginstellingen in de gemeente Heerde.

BOUWBEDRIJF J VAN VELDE

Wat is Aannemersbedrijf J van Velde?

Aannemersbedrijf J van Velde is een traditioneel bouwbedrijf, gespecialiseerd in particuliere nieuw- en verbouw. Graag betrekken wij u, de klant, in de uitvoering, om samen tot het gewenste resultaat te komen. Hierbij is het mogelijk dat wij uitsluitend materialen leveren, maar wij kunnen ook een hele opdracht van begin tot eind voor u in orde maken. Kortom: Een zeer flexibel bedrijf, voor al uw wensen!.

Waar is Aannemersbedrijf J van Velde?

Het bedrijf gevestigd te Heerde maar bouwt echter door heel Gelderland, Overijssel en de Polder. Voor opdrachten is het bedrijf dus niet gelimiteerd aan de gemeente Heerde.

Wat doet Aannemersbedrijf J van Velde?

De bouwactiviteiten van het bedrijf varieren van nieuwbouw, utiliteitsbouw en aan- en verbouw tot het leveren van bouwmaterialen. Als bouwbedrijf beschikt het over een uitgebreid assortiment producten. Hiertoe behoren onder andere traditioneel gemaakte kozijnen en deuren uit de werkplaats, maar ook allerhande bouwmaterialen kunnen door het bouwbedrijf geleverd worden.