Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf H J Bruins in
HavelteOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf H J Bruins
van Helomaweg 10
7971PX Havelte

tel: 0521-342152
Bouwbedrijf Bruins is door zijn kleinschaligheid een bouwbedrijf dat erg flexibel kan werken, of het nu is in de uitvoering van uw eigen plan of het verwekelijken van de tekening van uw architect. Bouwbedrijf Bruins is gevestigd in Havelte en heeft er bewust voor gekozen een kleine aannemer te blijven. Klanten worden persoonlijk benaderd en de eigenaar is zelf actief betrokken bij elk bouwproject. Waar is de aannemer nog zelf op bouwplaats aanwezig? Of bezoekt de eigenaar zelf zijn klanten?

“Vakwerk, dat is waar wij voor staan! Goed degelijk werk, gemaakt door vakmensen. Bouwbedrijf Bruins werkt daarom alleen met ervaren mensen, aangevuld met met een aantal bedrijven die garant staan voor jarenlange ervaring en kwaliteit. Diezelfde ervaring maakt het mogelijk zeer uiteenlopende projecten te doen: woonhuizen, boerderijen, renovatie, etc.

Bouwbedrijf bruins gaat graag de uitdaging met u aan om vervolgens dan te laten zien wat hij in huis heeft. Dit heeft vele tevreden klanten opgeleverd. En er telt maar één ding, een tevreden klant!

Het grootste deel van de activiteiten van Bouwbedrijf Bruins bestaat uit nieuwbouw en verbouw van woonhuizen en de aan- of verbouw van garages. Een tweede activiteit van Bouwbedrijf Bruins op dit gebied is het verbouwen van boerderijen en schuren. Dit is een onderdeel waar niet alle bedrijven ervaring mee hebben. Dit vereist namelijk een andere benadering dan een gewone verbouwing. Bijvoorbeeld vanwege de andere eisen die aan materialen gesteld worden en de authentieke staat waarin u uw plan wilt verwezenlijken.

Iedereen die en een boerderij woont of heeft gewoond zal kunnen beamen dat dat een boerderij heel anders in elkaar zit dan een “gewoon” woonhuis. Al is het alleen maar door de leeftijd van de meeste boerderijen en door hun ligging. Daardoor zijn er vaak hele andere bouwtechnieken gebruikt dan die in de vaak veel later gebouwde woonhuizen, zoals u die in de stad aantreft. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van hout en moet rekening worden gehouden met het authentieke uiterlijk.

Hetzelfde geldt voor de bijbehorende schuren. Vooral wanneer u van plan bent om een schuur te verbouwen tot woon- of verblijfsgedeelte, is dit van belang. Al vele keren heeft Bouwbedrijf Bruins verbouwingen en renovaties van boerderijen en/of bijbehorende schuren aangenomen en met succes afgerond.

Tevens kunt u op onze site zien dat wij ook gespecialiseerd zijn in het namaken van oude elementen in uw tuin of bij uw woonhuis. Tal van ideeën (hooibergen, landhekken, buitenhaarden etc.) zijn inmiddels van fotoboeken en uit tuintijdschriften overgenomen en in de authentieke en passende stijl gebouwd.