Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Comfy in
GeldropOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Comfy
Sluisstraat 20
5666AL Geldrop

tel: 040-2571832
Een frisse wind gaat er door Eindhoven en omgeving: Aannemersbedrijf Comfy.

De naam staat voor comfortabel bouwen, zodat de bewoners comfortabel kunnen wonen. Dit alles is weer terug te vinden in het sociaal contact tussen Aannemersbedrijf Comfy en zijn klanten.

Het is een streven om in deze gehaaste en drukke maatschappij een aannemersbedrijf te zijn die de tijd maakt voor zijn klanten. Door het aannemersvak uit te oefenen op een volstrekt eigenwijze met een persoonlijk contact en hard werkend zijn wij dit aannemersbedrijf begonnen.

Wij zij gespecialiseerd in verbouwingen, dakkapellen, aanbouwen en woning aanpassingen.

Bij Aannemersbedrijf Comfy staat duurzaam bouwen en kwaliteit op de eerste plaats. Vandaar dat wij alleen werken met de 1e keus bouwmaterialen.

In een oriënterend gesprek met de klant word het plan uitgelegd. Door in de schoenen van de klant te gaan staan en de verwachting van de klant te achterhalen sluit het eindresultaat aan bij het beeld van de klant.

Aannemersbedrijf Comfy werkt samen met diverse onderaannemers en leveranciers, die geselecteerd zijn op hun kwaliteit en waarvan de werkwijze aansluit op de werkwijze van Aannemersbedrijf Comfy.