Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Kamphuis in
GeesterenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Kamphuis
Beekstraat 3
7678AZ Geesteren

tel: 0546-488844
Over Bouwbedrijf Kamphuis

Bouwbedrijf Kamphuis bestaat al sinds 1958. Onze wortels liggen in de particuliere woningbouw (ook seriematig). Verspreid over Nederland wonen vele gezinnen in een huis van Kamphuis. Ook zijn we sterk in utiliteitsbouw, verbouwingen en renovaties. Wij ontwikkelen, ontwerpen en bouwen en werken uitsluitend met de beste vakmensen en een vaste kern van gerenommeerde leveranciers en onderaannemers. We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en begeleiden hen intensief gedurende het hele bouwproces. Onze kernwaarden: kwaliteit, flexibiliteit en deskundigheid:

Kwaliteit

Een huis of bedrijfspand is een hele investering. U verdient dus de allerbeste bouwkwaliteit. Wij gaan voor maximale kwaliteit. Voor een zorgvuldige werkvoorbereiding en een strak bouwproces. Wij bouwen met de beste materialen en werken met eigen vakmensen op de bouw.

Flexibiliteit

Als u zelf bouwt, komt u voor veel beslissingen te staan. Het is onze ervaring dat opdrachtgevers tijdens de bouw vaak nog op andere ideeën en wensen komen. Daarom delen wij het bouwproces op in stukjes. Zo hebt u meer flexibiliteit en keuzevrijheid.

Deskundigheid

U kunt vertrouwen op de deskundigheid van onze vakmensen. Van werkvoorbereider op kantoor tot eigen vakmensen op de bouw. Voor advies en ondersteuning kunt u terecht bij steeds dezelfde bouwbegeleider, die u tijdens het gehele proces begeleidt. Van ontwikkeling tot oplevering. Wij werken met vaste partners voor engineering, ontwerp, toelevering en afbouw. En we bouwen op duurzame wijze.

Bouwpartners

Bouwbedrijf Kamphuis is gevestigd in het Twentse dorp Geesteren. Wij hebben circa vijfendertig medewerkers in vaste dienst. Bovendien werken we met een groot aantal gespecialiseerde bouwpartners, waaronder Brummelhuis Zwolle.

Bouwbedrijf Kamphuis vormt samen met Bouwbedrijf Pos & Zanoli in Utrecht de Kamphuis Bouwgroep.
MVO & Duurzaam Bouwen

Als bouwbedrijf voelen wij de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzaam leef- en werkmilieu. Daarom doen wij aan Duurzaam Bouwen én voeren wij een MVO-beleid.

Specialiteiten
  • Dakkapellen
  • Maatwerk
  • Verlichting
  • Woningbouw
  • Woningen