Aannemersbedrijf
Gebr Meijerink Aannemersbedrijf in
EnschedeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Gebr Meijerink Aannemersbedrijf
Meijerinksweg 40
7524AM Enschede

tel: 053-4355864
Gebr Meijerink Aannemersbedrijf BV te Enschede is niet van vandaag of gisteren. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot het begin van de 19e eeuw. Twee eeuwen in de bouw: dat is een teken van kwaliteit. Een traditie die vandaag de dag onverminderd wordt voortgezet. Kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een woonhuis, garage, dakkapel, schoolgebouw, veestal, kantoor of kerk. En of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie betreft.

Duidelijkheid en communicatie

Kwaliteit begint al ver voor de eerste steen gelegd wordt. Onze aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Met de opdrachtgever maken we concrete afspraken over planning, uitvoering en oplevering. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan gaandeweg of achteraf geen misverstanden. Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink B.V. telt gemiddeld vijftien medewerkers. Groot genoeg om complete projecten te kunnen uitvoeren, kleinschalig genoeg om middels korte lijnen snel en direct te kunnen communiceren. Met u als opdrachtgever, met de eigen mensen, met eventuele onderaannemers. Ook dat is een voorwaarde voor kwaliteit.

BouwGarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw. Ook Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink is lid van BouwGarant en voldoet aan alle strenge BouwGarant-eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierop worden we regelmatig gecontroleerd. Bij een BouwGarant-aannemer kunt u kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Alleen als u werkt met een bedrijf met het BouwGarant-keurmerk kunt u de VerBOUWgarantie afsluiten. De VerBOUWgarantie beschermt u tegen ernstige gebreken na de oplevering of een faillissement van de aannemer.

Als u een auto of tv koopt, verwacht u garantie. Waarom zou dat niet gelden bij een verbouwing of nieuwbouwproject? Met de VerBOUWgarantie bent u verzekerd tegen de grootste risico's.

Voor meer informatie over de voordelen van een VerBOUWgarantie verwijzen wij u graag naar www.bouwgarant.nl. Via deze site kunt u tevens een VerBOUWgarantie afsluiten.

Lid Bouwend Nederland

Gebr Meijerink Aannemersbedrijf BV is lid van Bouwend Nederland.
Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De totale bouwsector is in Nederland goed voor 6% van het brutobinnenlands product en voor een productie van60 miljard euro (prijsniveau 2008). De sector biedt werk aan ruim 500.000 mensen.

Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

Specialiteiten
  • Bedrijfspanden
  • Bouwtekening
  • Carport
  • Deuren
  • Garage
  • Kantoor
  • Ramen
  • Trappen
  • Woningen