Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf M. van der Veer in
DirkslandOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf M. van der Veer
Geldersedijk 83
3247 KC Dirksland

tel: 06 17356656
Aannemersbedrijf M. van der Veer is een kleinschalig aannemingsbedrijf voor realisatie van al uw bouwprojecten. Het houdt zich onder andere bezig met: • nieuwbouw van woningen en kleine utiliteitsgebouwen • verbouw en uitbreiding van woningen en utiliteitsgebouwen • renovatie en (groot) onderhoud Doordat Aannemersbedrijf M. van der Veer uw bouwproject van begin tot eind kan realiseren en begeleiden, hebt u slechts één aanspreekpunt voor alle aspecten van uw project. En door onze jarenlange ervaring, bent u verzekert van degelijk werk! Kijkt u gerust eens verder op onze site, en wanneer u vragen hebt; schroom niet om contact met ons op te nemen. Mogelijkheden hiervoor vindt u op de pagina “Contact”. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten in onze klantenkring.