Aannemersbedrijf
Schero Aannemersbedrijf BV in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Schero Aannemersbedrijf BV
Zichtenburglaan 30
2544EB Den Haag

tel: 070-3672020
Schero Aannemersbedrijf BV is dé specialist als het gaat om demontage, intern transport, montage en onderhoud van uw technische installaties. Onze zeer bekwame en ervaren medewerkers verstaan de kunst van het verplaatsen van tonnen wegende installaties, ontmantelen deze eventueel op correcte wijze en/of voeren het af in overeenstemming met de geldende milieueisen. Daarbij helpen wij onze opdrachtgevers graag met interne verhuizingen en het verhuizen van complete projecten.


Totaaloplossingen

Waarom heeft Schero Aannemersbedrijf BV een aannemersbedrijf, een GWW-bedrijf, asbestsaneringsbedrijf en een bedrijf die uw brandveiligheid waarborgt, onder één dak? Omdat wij graag snel en flexibel werken en uw zorgen, kleinere klussen en hele trajecten uit handen willen nemen! Wij demonteren uw machines met leidingen en/of verwijderen asbest, en plaatsen vervangende materialen op de daarvoor bestemde plek. Ook voor sloopwerk, brandbeheersing en grondwerk, bent u bij Schero al sinds 1979 aan het juiste adres.

Actief en vindingrijk

Klanten komen bij Schero voor allerlei soorten werkzaamheden en advies. Voor de ‘kleinere klussen’ en de grote projecten.

Waarom? Omdat wij inventief zijn; er is altijd een oplossing voor de klant te vinden! En omdat Schero een echt ‘Doe-bedrijf’ is; wij passen ons snel aan de wensen van de klant aan! Diverse bedrijven zetten Schero in om bepaalde randactiviteiten voor hen op te pakken, zodat zij zich met een gerust hart kunnen focussen op hun kernactiviteiten.
365 dagen bereikbaar

Schero Aannemersbedrijf BV is VCA en ISO gecertificeerd en besteed veel aandacht aan interne en externe scholing. Ons personeel is oprecht betrokken bij uw, door ons uit te voeren, projecten. Schero bestaat uit vier bedrijven waarbij mensen, kennis en materieel onder één dak zijn gebracht om meerwaarde voor u te creëren.

Heeft u ons nodig? Neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 (365 dagen) bereikbaar voor u!