Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Dennis Blok in
Den HaagOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Dennis Blok
Orchideestraat 28
2565RM Den Haag

tel: 070-3457870
Aannemersbedrijf Dennis Blok is een jonge en gedreven organisatie die oplossingen op maat biedt voor uw wensen over onderhoud, verbouw of renovatie. Hoogwaardige kwaliteit van het af te leveren eindproduct en klantvriendelijkheid vinden wij vanzelfsprekend.

Als hoofdaannemer coördineren wij het bouwproces en nemen u het werk uit handen. Daarnaast denken wij graag met u mee.

Dit kunnen wij doen omdat wij luisteren naar uw wensen en behoeften. Vervolgens maken wij voor u de vertaling naar een gedegen advies. Dit advies kan een geheel uniek, eigen bouwontwerp zijn, maar uiteraard ook een standaardoplossing speciaal voor u op maat gemaakt.

Diverse projecten

Onze eigen medewerkers en vaste, ingehuurde onderaannemers hebben zich bewezen door hun gedreven inzet. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren talloze projecten naar grote tevredenheid opgeleverd. Bekijk hier onze projecten.

Persoonlijk contact

Weet u precies wat u wilt of heeft u een globaal idee over een renovatie of verbouwing? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst en denken met u mee.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie, advies of een prijsopgave.

Verlaging btw-tarief verbouwingen en renovatiewerken bestaande bouw

14 februari 2013

Op 13 februari 2013 is er overeenstemming bereikt tussen het kabinet, D66, de ChristenUnie, de SGP en de coalitiepartijen over een pakket wat de problemen op de woningmarkt moet aanpakken.

Verlaging btw-tarief naar 6%

Eén van de punten waarover overeenstemming is bereikt, is de verlaging van het btw-tarief naar 6% voor verbouwingen en renovatiewerken in de bestaande bouw. Over de exacte invulling en de voorwaarden is nog geen duidelijkheid. Gelet op het karakter van de gemaakte afspraken lijkt de verlaging slechts te gelden voor de bestaande woningbouw. Echter, in de officiële documenten wordt dit niet letterlijk geschreven. Mogelijk dat de verlaging van het btw-tarief ook gaat gelden voor verbouwingen en renovatiewerkzaamheden van andere gebouwen dan woningen.

Interessant voor ondernemers en particulieren

De insteek is dat de btw-verlaging per 1 maart 2013 van kracht wordt en één jaar zal gelden tot 1 maart 2014.
De btw-verlaging is interessant voor ondernemers die woningen in hun bezit hebben, welke zij willen gaan verbouwen en of renoveren. Ook voor particulieren is het interessant om de renovatie of verbouwing van hun woning tussen 1 maart 2013 en 1 maart 2014 te laten uitvoeren.

Goedkeuring Eerste en Tweede Kamer vereist

Deze plannen moeten nog wel worden goedgekeurd in de Eerste en Tweede Kamer. Zodra er meer duidelijkheid is omtrent de exacte invulling van de verlaging van het btw-tarief op verbouwingen en renovatiewerken in de bestaande bouw, zullen wij hierover nader berichten.

Voor onze enthousiaste en
deskundige vakmensen is het
bouwen nog steeds een ambacht.
Dit komt vooral tot uiting in de
kwalitatief hoogwaardige
maatwerkoplossingen.

Opeens heeft u tekort aan ruimte of wilt u een andere indeling. Nu kunt u natuurlijk gaan verhuizen, maar u kunt ook een extra verdieping op uw huis plaatsen. Op deze wijze creëert u met een dakopbouw de gewenste extra ruimte.