Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv in
Den dungenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv
Flaas 6
5275 HH Den dungen

tel: 073 5941600
Sinds de oprichting in 1991 houdt ons bedrijf Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv zich bezig met het verzorgen en uitvoeren van bouwprojecten voor Particulieren en Bedrijven
Wij zijn werkzaam in de woningbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

Werkzaamheden van ruwbouw tot sleutelklare projecten worden op een correcte manier in goed overleg met de opdrachtgever of directievoerende uitgevoerd.
Wij onderscheiden ons door een zeer directe no nonsens aanpak, snelheid van werken, kwaliteit en zeker niet onbelangrijk een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele bouwtraject.

Aannemersbedrijf Hennie van Boven bv is gevestigd aan de Flaas 6 5275 HH Den Dungen. Telefoon: 073 5941600 Fax: 073 5943220

Als lid van Bouwend Nederland alsmede de mogelijkheid te (ver)bouwen onder bouwgarant, zijn wij een goede partner om samen te bouwen.