Aannemersbedrijf
Punt BV Aannemingsmij in
De LutteOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Punt BV Aannemingsmij
Ambachtstraat 10
7587BW De Lutte

tel: 0541-551270
Bouwen is ons vak en we zijn er trots op dat we kunnen melden dat we al meer dan 75 jaar ervaring hebben in de bouwwereld.

In 1927 is het bedrijf opgericht door aannemer G.B. Punt, daarna overgenomen door twee zonen en nu is het bedrijf in handen van de derde generatie Punt, Tonny en Gert Punt.

In de loop van al die jaren hebben we een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare partner van onze opdrachtgevers, voornamelijk particulieren en bedrijven.

Ons werkterrein ligt vooral in de woningbouw en de utiliteitsbouw.

Daarbij gaat het om nieuwbouw, verbouw en onderhouds- en renovatie-werkzaamheden.

Door de jaren heen hebben we een personeelsbestand van gemiddeld tien tot vijftien medewerkers. Dat zijn vakbekwame en zelfstandige metselaars en timmerlieden die naast metselen en timmeren ook ervaring hebben met tegelwerkzaamheden, stucadoorswerk, het maken en plaatsen van trappen, het maken van diverse interieurbetimmeringen en het plaatsen van kozijnen van verschillende materialen.

Punt BV Aannemingsmij is aangesloten bij Bouwend Nederland (voorheen NVOB) en bij BouwGarant (www.bouwgarant.nl).

Ook staan wij als erkend Leerbedrijf te boek, hetgeen inhoud dat wij leermeesters in dienst hebben die jongeren het vak kunnen leren.

Specialiteiten
  • Dakkapel
  • Kozijnen
  • Serre
  • Aanbouw en/of uitbouw
  • Nieuwbouw woning
  • Overdekt terras/ tuinhuis
  • Dakrenovatie