Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Hofmans Wonen B.V. in
CuijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Hofmans Wonen B.V.
Het Riet 9
5431 NL Cuijk

tel: 0485-315404
Bouwen wordt een feestje!

Aannemersbedrijf Hofmans Wonen B.V. zet zich al 29 jaar in voor bijzondere bouwprojecten in het hele Land van Cuijk en Maasduinen tot Nijmegen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, aanbouw of verbouwingen van woonhuizen, maar ook van winkels, openbare en bedrijfsruimtes.
Aannemersbedrijf Hofmans Wonen B.V. kan u van dienst zijn bij alle voorkomende bouwactiviteiten.

Al sinds 1984 bieden wij persoonlijke en deskundige begeleiding bij kleine en grote bouwprojecten. We zijn de regisseur op de bouwplaats en begeleiden alle spelers vakkundig naar het eindpunt. Altijd in goed overleg met alle betrokken partijen. Met een no-nonsens mentaliteit streven wij naar een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Naast bouwopdrachten van particulieren en bedrijven, realiseren wij ook eigen woningbouwprojecten op diverse locaties in de regio. De plannen sluiten in eerste plaats aan op de typische eigenschappen van de bouwlocatie. Ook krijgt elke woning door diverse verschillen, tot in de kleinste details, een eigen gezicht. Met dit beleid trachten wij een gevarieerd, doch samenhangend straatbeeld te realiseren en woningen met een persoonlijk karakter. Uiteraard wordt de woning door de kopers, in overleg met de architecten en aannemer Erik van den Elzen, naar wens ingedeeld. Casco oplevering is in sommige gevallen mogelijk.

Waardering voor onze manier van werken blijkt uit de verschillende prijzen die zijn toegekend, waaronder de Welstandsprijs Noord-Brabant en de Zeven Pyramides, rijksprijs voor excellent opdrachtgeverschap.