Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf D. Teerenstra in
CastricumOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf D. Teerenstra
Castricummerwerf 88
1901 RT Castricum

tel: 0251 670037
Welkom bij Aannemersbedrijf D. Teerenstra

De gemotiveerde en vakkundige medewerkers van Aannemersbedrijf D. Teerenstra staan graag voor u klaar. Al ruim 20 jaar zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Maar ook voor niet alledaagse bouwprojecten kunt u prima bij ons terecht.

Bouwprojecten in de regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam

Kwaliteit staat voorop bij Aannemersbedrijf D. Teerenstra. De uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor iedere klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Onze vakmensen werken door heel Noord Holland en daarbuiten, met de meeste bouwprojecten in de regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam.

Wij gebruiken uitsluitend eerste klas materialen, duurzaam en milieuverantwoord. Op vakkundige wijze worden bouwprojecten geinventariseerd, voorbereid en uitgevoerd. Daarbij worden de medewerkers ondersteund door moderne faciliteiten en bedrijfsmiddelen. Wij werken samen met een gedegen groep onderaannemers om de werkzaamheden correct uit te voeren.


Gecertificeerd Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf D. Teerenstra is VCA gecertificeerd en wij werken volgens het Bouwbesluit en de geldende NEN-normen. Wij zijn lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwproject vakkundig te begeleiden en uit te voeren.

Uw bouwbedrijf in Noord-Holland

Kwaliteit staat voorop bij Aannemersbedrijf D. Teerenstra. De uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor iedere klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.


Nieuwbouw, verbouwing en renovatie in Noord-Holland

De gemotiveerde en vakkundige medewerkers van Aannemersbedrijf D. Teerenstra staan graag voor u klaar. Al ruim 20 jaar zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, verbouwing, aanbouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden in Noord-Holland en daarbuiten. In deze 20 jaar is het bedrijf uitgegroeid van een klein timmerbedrijf tot een middelgroot aannemersbedrijf met ervaren personeel.

Wij gebruiken uitsluitend eerste klas materialen, duurzaam en milieuverantwoord. Aannemersbedrijf D. Teerenstra is VCA gecertificeerd en wij werken volgens het Bouwbesluit en de geldende NEN-normen.

Het bouwbedrijf voor de regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam

Wij zijn lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig te begeleiden en uit te voeren.