Aannemersbedrijf
Berg Bouw Capelle in
Capelle aan den IJsselOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Berg Bouw Capelle
Capelseweg 104
2907XC Capelle aan den IJssel

tel: 010-4506404
Tegelen, betegelen, plavuizen en tegelvloeren leggen, stukadoren en sierpleister werkzaamheden zoals spachtelputz en granol. Ook voor metselen en voegen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een uitbouw aan uw woning realiseren of een badkamer laten vernieuwen? Wij zijn stukadoor, metselaar, tegelzetter en zijn u graag van dienst! Onderhoudsbedrijf A.J. van den Berg is een relatief klein, allround bedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel.
We werken voor zowel particulieren als ook voor bedrijven. Wij verzorgen de totale verbouwing van uw woning of bedrijfspand van kelder tot zolder. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen van gespecialiseerde groothandels. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer dan kunt u in de showroom van onze leveranciers de tegels en het sanitair uitzoeken. Wij maken voor u een showroomafspraak. Als relatief klein bedrijf kunnen we werken voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. En omdat u uw wensen doorneemt met de persoon die het later zelf gaat uitvoeren werkt het heel prettig want hij weet waar hij het over heeft. Kijk verder op onze site voor meer info over de diverse disciplines en bekijk foto's van diverse door ons afgeleverde projecten.

Specialiteiten
  • aanbouw plaatsen
  • Gevelrenovatie
  • Glaszetter
  • Steigerbouw
  • Tegelwerk
  • Timmerwerk