Aannemersbedrijf
vd Berg Buren BV in
BurenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
vd Berg Buren BV
Randweg 1
4116GH Buren

tel: 0344-570712
vd Berg Buren BV is een allround familiebedrijf dat vanaf 1936 vakmanschap en kwaliteit koppelt aan moderne werkmethodieken.Ons kleine en flexibele team zorgt voor heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Wij verzorgen de aanbouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand, plaatsen uw dakkapel, verbouwen uw keuken en/of vernieuwen uw badkamer.

Ook uitgebreidere verbouwingen die constructieve aanpassingen vergen nemen wij graag voor onze rekening. Samen met onze ervaren onderaannemers zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast worden uitgevoerd.

vd Berg Buren BV is een begrip als het gaat om monumentenonderhoud. Vrijwel alle historische panden binnen de stadswallen van Buren zijn ooit gerestaureerd en/of onderhouden door ons bedrijf, waardoor een schat aan kennis en ervaring aan monumentale panden is opgebouwd.

Verder beschikken wij over een eigen werkplaats met diverse houtbewerkingsmachines, maar kunt u ook terecht voor ambachtelijke timmerwerkzaamheden.

Heeft u behoefte aan meer informatie of een passende offerte, dan kunt u altijd even bellen of mailen naar Albert van den Berg.

Specialiteiten
  • Badkamer
  • Dakkapel
  • Keuken
  • Timmerwerk