Aannemersbedrijf
Jumelet Aannemersbedrijf in
BruinisseOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Jumelet Aannemersbedrijf
Nijverheidsweg 7/A
4311RT Bruinisse

tel: 0111-484072
Ons bedrijf beschikt over een goede organisatie en een vakkundig team medewerkers. Onze bedrijfsauto's zijn uitgerust met de juiste gereedschappen. Wij kunnen u snel van dienst zijn.

Aannemersbedrijf Jumelet heeft alles onder een dak m.b.t. bouw en installatie. Dit heeft een aantal voordelen voor ons bedrijf en u, als opdrachtgever, o.a.: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen, een gunstige prijsstelling. Wij kunnen daarom de complete werkzaamheden voor u uitvoeren.

De werkzaamheden worden door ons op de gepaste wijze begeleid. U bent daardoor altijd op de hoogte van de vorderingen tijdens het bouwproces. De gemaakte afspraken worden door ons schriftelijk vastgelegd. Indien er meer- of minderkosten ontstaan worden deze vooraf besproken en pas na goedkeuring uitgevoerd.

Aannemersbedrijf Jumelet is lid van de stichting Bouwgarant. Tevens zijn beschikken wij over het politiekeurmerk Veilig wonen en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en betrouwbaarheid. Onze werkzaamheden zijn gedekt door een Constructie All Risk (CAR) verzekering.

Wij menen dat deze website u een goede indruk geeft van ons bedrijf.
U kunt ons telefonisch of via het contactformulier bereiken voor een vrijblijvend en informerend gesprek.

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren.

Specialiteiten» Nieuwbouw
» Verbouw
» Renovatie
» Installatie
» Dakbedekking
» Dakkapel
» Installatiewerk
» Keuken
» Kozijnen
» Ventilatie
» Verwarming
» Aanbouw
» Deuren
» Garage
» Ramen
» Riolering
» Sanitair
» Trappen
» Verbouwen
» Water
» Woningen