Aannemersbedrijf
Sprangers Aannemersbedrijf in
BredaOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Sprangers Aannemersbedrijf
Nijverheidssingel 315
4811 ZW Breda

tel: 076 - 5239900
Sprangers Aannemersbedrijf

In de samenleving verankerd

Sprangers Aannemersbedrijf is een middelgrote bouwonderneming, gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie, met vestigingen in Breda, Delft en Terneuzen. Sprangers realiseert zowel utilitaire projecten als woningbouwprojecten. Onze ambitie luidt: het realiseren van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat met een goede prijskwaliteit-verhouding. Bouwprojecten waar opdrachtgevers 100 procent tevreden over zijn of die - zo mogelijk - hun verwachtingen overtreffen.

Sprangers realiseert zowel reguliere projecten als innovatieve projecten waarvoor we ‘the state of the art’ inbrengen op het gebied van bouwkunde en techniek. In de overtuiging dat een goed proces een waarborg is voor een bijzonder eindresultaat, laat de organisatie in het proces van totstandkoming niets aan het toeval over. Onze medewerkers vervullen hierin een sleutelrol.

Indien gewenst neemt Sprangers als turnkey-aannemer de totale projectverantwoordelijkheid op zich. Willen opdrachtgevers de regiefunctie zelf behouden, dan wordt Sprangers vaak uitgenodigd te participeren in het bouwteam waarbij wij onze expertise pro-actief inbrengen. Bijzonder is dat Sprangers een eigen constructeur en bouwkundige- en constructietekenaars in dienst heeft waarmee ze zich onderscheidt van haar collega bouwbedrijven.
Ons bedrijf is in staat opdrachtgevers die een bouwvraag hebben en een prijsindicatie wensen, een passend antwoord te geven:
’n bouwtekening inclusief een kostenindicatie, zonder daarvoor naar buiten te hoeven. Naast meedenken en meerekenen kunnen we dus ook meetekenen.
Stichting Sprangers Jeugdfonds

De aandelen van Sprangers Aannemersbedrijf zijn ondergebracht in de Stichting Sprangers Jeugdfonds die twee doelen nastreeft: het zorgdragen voor de autonomie en continuïteit van Sprangers Aannemersbedrijf; èn het verlenen van financiële steun aan duurzame ontwikkelingshulp voor kansarme kinderen over de hele wereld.
(zie ook Historie)
Kortom, opdrachtgevers waarderen Sprangers

Vanwege haar betrouwbaarheid en integriteit;
vanwege de klant- en oplossingsgerichte bedrijfscultuur;
vanwege de kwalitatief hoogwaardige procesbeheersing in zowel de voorbereidingsfase als de uitvoerings- en gebruiksfase;
vanwege het kwaliteitsniveau van het eindproduct;
vanwege de prijskwaliteitverhouding;
vanwege de sympathieke en deskundige mensen die er werken; en
vanwege haar verankering in de samenleving via Sprangers Jeugdfonds.
Waarborg

Sprangers beschikt over de certificaten NEN-EN-ISO 9001 en 14001, VCA** en FSC.

Bouwservice is een zelfstandig functionerende afdeling binnen Sprangers Aannemersbedrijf die gespecialiseerd is in kleinschalige nieuwbouw, verbouwingen, planmatig onderhoud en klachtafhandeling.

Het enthousiaste en vakbekwame serviceteam bestaat uit een ervaren uitvoerder en een groep allround vaklieden en wordt aangestuurd door een vaste projectleider.

Door Sprangers bouwservice in te schakelen worden uw wensen snel en professioneel gerealiseerd.

Bouwservice is ook tijdens de vakanties bereikbaar.