Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Oijen BV in
BoxmeerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Oijen BV
Oranjestraat 17
5831CP Boxmeer

tel: 0485-571432
Hét juiste adres voor:

  • Nieuwbouw en Verbouw van Woning- en Utiliteitsgebouwen.
  • Renovatie, Restauratie en Klein of Groot Onderhoud.
  • WMO woningaanpassingen.
  • Timmerwerken: kozijnen, ramen, deuren en houtskeletbouw.
Aannemersbedrijf Van Oijen BV is een allround bouwbedrijf dat zich begeeft op eigenlijk alle bouwmarkten, van nieuwbouw en verbouw van woning- en utiliteitsgebouwen tot de renovatie, klein of groot onderhoud ervan, tevens timmerwerken vanuit eigen timmerfabriek.

Het bedrijf bouwt aan projecten voor o.a. particulieren, bedrijven, woningcorporaties en overheden.

Wij zijn van calculatie tot en met de oplevering in staat alles conform uw wensen uit te voeren. In hoofdzaak worden de werkzaamheden door eigen vakmensen uitgevoerd met eigen materieel. Tevens zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd.

Ons kantoor vind u aan de Oranjestraat 17 te Boxmeer en de timmerwerkplaats met magazijn en opslag op het industrieterrein Saxe Gotha aan de Nijverheidstraat 1 te Boxmeer. Vanaf eind 2013 zal ons kantoor met timmerwerkplaats, magazijn en opslag aan de Kleine Broekstraat 7 in gebruik worden genomen.

Aannemersbedrijf Van Oijen BV is aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland en een Fundeon erkerd leerbedrijf.

Tevens zijn wij een BouwGarant aannemer, zie info: www.bouwgarant.nl

Daarnaast zijn we lid van Samenwerkende Ondernemers Gemeente Sint Anthonis, Stichting Vastgoedsociëteit Land van Cuijk & Maasduinen, Bedrijventerreinvereniging Saxe Gotha en De Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in een straal van ongeveer 50km. rondom Boxmeer. Door middel van de vakbekwaamheid, heldere organisatiestructuur en bijna 100 jaar ervaring zijn we flexibel en kunnen we inspelen op de wensen van de klant.

Wenst U meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan gerust eens contact met ons op.

Specialiteiten
  • Houtskeletbouw
  • Deuren
  • Kantoor
  • Ramen
  • Timmerfabriek