Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Groen BV in
BeverwijkOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Bouwbedrijf Groen BV
Wijkermeerweg 47
1948 NT Beverwijk

tel: 0251-226755
Bouwbedrijf Groen: specialist in duurzame bedrijfspanden

Ruim een halve eeuw actief

Bouwbedrijf Groen is in 1961 in Beverwijk opgericht en daarmee al ruim 50 jaar actief in – voornamelijk – de regio IJmond. Het bedrijf is gespecialiseerd in duurzame nieuwbouw en verbouw van bedrijfspanden, maar bouwt ook winkels en woonhuizen. Het werkgebied van Bouwbedrijf Groen strekt zich hoofdzakelijk uit tot Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland.

De klantwens concretiseren

De wens van de klant centraal stellen is tegenwoordig een open deur. Bouwbedrijf Groen gaat nog veel verder. Door goed te luisteren inventariseren we wat potentiële klanten willen. Met onze kennis, kunde en ervaring vertalen we dat in een concreet, compleet en vrijblijvend voorstel, waarmee we hen vaak aangenaam verrassen. Het budget is steevast het belangrijkste uitgangspunt.
Doordat we zo goed naar onze klanten luisteren, krijgen we vaak te horen dat ze onze persoonlijke aanpak en begeleiding waarderen. Daarnaast zorgt onze veelzijdigheid ervoor dat we snel op hun wensen kunnen inspelen: we hebben
verschillende bouwdisciplines onder één dak. ‘Onze begeleiding is praktisch en slim,
soms groot en soms klein, maar altijd transparant én persoonlijk,’
aldus eigenaar Ron Groen.


Bewustzijn in het bouwproces

Onze bouwfilosofie, Bouwt Bewust Beter, kenmerkt zich door bewustzijn in alle fasen van het bouwproces. We stellen hoge eisen aan onszelf én aan de bedrijven waar we mee samenwerken. We denken vooruit en maken beredeneerde keuzes uit beschikbare bouwmaterialen. Zo nodig kiezen we voor een ongebruikelijke oplossing. Daarmee dagen we soms de geldende normen uit, met opvallend positieve uitkomsten.


Duurzame oplossingen, korte terugverdientijd

In de bouwwereld zijn verschillende methodieken en normeringen voor duurzaamheid voorhanden, zoals Breaam, het Dubo-keurmerk en Passief Bouwen. Hoe nuttig ook, ze zijn niet altijd werkbaar voor onze klanten. Die zijn grotendeels afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf en willen een investering in duurzaamheid hoogstens in twee tot drie jaar terugverdienen, niet in pakweg tien.
Wij nemen het beste uit de geldende normeringen en brengen het slim in de praktijk. Zo pasten we bijvoorbeeld de normen van Passief Bouwen voor woningbouw toe op een bedrijfshal. Het resultaat: de hal was negen keer luchtdichter dan de voorgeschreven norm.
Bij Bouwbedrijf Groen bouwen we niet duurzaam omwille van de duurzaamheid, maar ten gunste van onze klanten. Wat goed is voor het milieu, hoeft niet nadelig te zijn voor de portemonnee.