Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf P van Beek in
BennekomOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf P van Beek
Valleiweg 7
6721NX Bennekom

tel: 0318-503112
Uw aannemer voor nieuwbouw, aanbouw en onderhoud

Aannemersbedrijf P van Beek is de timmerman voor u als particulier en het bouwbedrijf voor u als ondernemer. Onze specialiteit was, is en blijft de timmerbouw. Maar daarnaast doen wij alles op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw en onderhoud. Wij zijn dus niet alleen timmerman, maar ook stucadoor, tegelzetter en nog meer. U schakelt ons onder andere in voor het plaatsen van de dakkapel, het verbouwen van de badkamer en het maken van de terrasoverkapping.
Van ontwerp tot uitvoering bij aannemer Peter van Beek

Als aannemer zijn wij in staat om voor u het gehele traject te verzorgen: het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering. Bij het ontwerp nemen wij u mee in de wereld van 3D. Met ons tekenprogramma presenteren wij het ontwerp aan u, inclusief de maatvoering. Bovendien werken wij in kleur. In één oogopslag krijgt u een duidelijke impressie hoe uw project eruit ziet.

Als bouwbedrijf zijn wij niet thuis in alle facetten. Om ons heen hebben wij een vaste kring van gespecialiseerde ondernemers en zzp’ers. Door een goede organisatie en een juiste planning bewaken wij de gang van zaken van begin tot eind. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor u.
Van stucadoor tot steigerverhuur

Als aannemer doen wij naast nieuwbouw, aanbouw en verbouw, en onderhoud nog meer. Wij zijn ook uw stucadoor en ook voor steigerverhuur en verreiker verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Uw bouwbedrijf staat voor u klaar.

In 1980 leverde hij zijn eerste kozijnen af bij de klant. Door de vele opdrachten besloot Van Beek zijn kunsten als timmerman serieus aan te pakken. Ruim 30 jaar later is aannemer Peter van Beek een bloeiend bouwbedrijf, maar die ook nog bekend staat als de plaatselijke timmerman.

Aannemersbedrijf P van Beek is een begrip in Bennekom en de omliggende gemeenten. Met twee vennoten en een team van vier bekwame vakmensen begeleidt het bouwbedrijf elk project van begin tot eind: ontwerp, voorbereiding en uitvoering. De projecten zijn heel divers; van nieuwbouw tot aanbouw en restauratie.

Het bouwbedrijf timmert en metselt zelf, plaatst staalconstructies en nog meer. Daarnaast bent u bij aannemer Peter van Beek ook aan het juiste adres voor het stucwerk, tegelwerk en andere bijkomende werkzaamheden. Waar het bouwbedrijf zelf de kennis ontbeert, is er een vaste kring van ondernemers en zzp’ers voor sommige specialistische werkzaamheden. Met een goede planning en een juiste afstemming van de werkzaamheden zorgt aannemer Peter van Beek ervoor dat elk project tot een goed einde wordt gebracht.

Het bouwbedrijf is ook vooruitstrevend. Voor alle klanten is het mogelijk om hun project van tevoren te zien. Met hun digitale tekenprogramma presenteert aannemer Peter van Beek elk project in 3D, met de juiste maatvoering en in kleur. De klant krijgt direct een duidelijke impressie. De enthousiaste reacties verraden dat deze mogelijkheid erg nuttig is.
Neem contact op met aannemer Peter van Beek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Specialiteiten

##Van stucadoor tot steigerverhuur


Als aannemer is onze specialiteit de timmerbouw. Maar we voeren ook veel andere werkzaamheden uit, zoals stucen en metselen. Verder doen wij ook steigerverhuur en verreiker verhuur. Kortom, voor alle werkzaamheden schakelt u aannemer Peter van Beek in.
Stucadoor nodig?

Als bouwbedrijf zijn wij ook uw stucadoor. Pleisterwerk, stucwerk, het is voor ons geen probleem. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan wat betreft stucen:

 • Raapwerk wanden: behangklaar, geschikt voor behang of spachtelputz
 • Sausklaar: wanden volledig glad, geschikt voor sauzen en spuiten
 • Plafond stucen, sausklaar: plafonds volledig glad, geschikt voor sauzen en spuiten
 • Stucwerk buiten: wanden uitvlakken op cementbasis, gereed voor het aanbrengen van een afwerklaag
U ziet dat wij verschillende mogelijkheden aanbieden als het gaat om stucen. Maar heeft u andere wensen, bespreek het met ons. Als stucadoor staan wij voor u klaar.
Steigerverhuur en verreiker verhuur

Bij ons bouwbedrijf doen wij ook steigerverhuur en verreiker verhuur. Hieronder de belangrijkste punten voor de steigers en de verreiker.

Steigerkenmerken

 • Jaarlijks gecontroleerd en gekeurd
 • Mogelijkheid om door ons te laten monteren
 • Twee soorten: stalen steiger (maximale hoogte drie bouwlagen) en aluminium steiger
Verreiker kenmerken

 • Maximale werkhoogte is 15,5 meter, maximale bakhoogte is 12,5 meter
 • Maximale hoogte voor hijswerk (met jip) is 16 meter
 • Maximale hijsvermogen is 4000 kg
 • Lastmomentbeveiliging aanwezig
 • Inclusief machinist en transport
Heeft u vragen over het verhuur, neem dan contact met ons op.
Andere werkzaamheden

Bij ons bouwbedrijf bieden wij naast nieuwbouw, aanbouw en verbouw en onderhoud ook nog andere mogelijkheden waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Denk bijvoorbeeld aan inbraakbeveiliging, het plaatsen van hang en sluitwerk, isolatie en vochtbestrijding. Aannemer Peter van Beek staat voor u klaar.