Aannemersbedrijf
H. Kroon Aannemersbedrijf BV in
ArnhemOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
H. Kroon Aannemersbedrijf BV
Johannes Huddeweg 5
6827 CA Arnhem

tel: 026 - 4438526
Wij zijn een middelgroot bedrijf, bestaande uit een hecht team van betrokken medewerkers dat in bijna alle segmenten van de bouwmarkt al meer dan een decennium actief is.

De belangrijkste partners in het bouwproces zijn onze opdrachtgevers. Naast de vele particuliere opdrachtgevers en bedrijven mogen wij diverse overheidsinstellingen, beleggers, makelaars, stichtingen, verenigingen van eigenaren en projectontwikkelaars, tot onze vaste relaties rekenen.

De flexibiliteit en ervaring van H. Kroon Aannemersbedrijf zorgen ervoor dat projecten in elke situatie optimaal worden ingericht en aangestuurd. Nieuwe situaties beschouwen de medewerkers als uitdaging waarin zij hun technische kennis en vakkundigheid centraal stellen. Dit leidt tot opmerkelijke resultaten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service staan bij ons voorop.

Met onze website menen wij een goed beeld te geven van H. Kroon Aannemersbedrijf BV.

Werken bij

Werken bij H. Kroon Aannemersbedrijf BV

Kroon Aannemersbedrijf , als moderne bouwonderneming is voor velen een aantrekkelijke werkgever. De onderneming kent een modern sociaal beleid en er zijn vele verdere opleidingsmogelijkheden.
Door de opbouw van kennis en ervaring zijn er voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorstroming in de organisatie naar andere c.q. hogere functies.

Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Salarissen zijn tenminste marktconform, de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Ga naar de vacature index voor een overzicht.