Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van Ark in
AmsterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Van Ark
Witbolstraat 24
1032LD Amsterdam

tel: 020-6370012
Aannemersbedrijf Van Ark uit Amsterdam

Aannemersbedrijf Van Ark uit Amsterdam is al jarenlang uw betrouwbare partner in de bouw. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het onderhouden en verbouwen van woningen, bedrijven en kantoren. Ons bouwbedrijf uit Amsterdam neemt zowel kleine als grote opdrachten aan. Met deskundige nauwkeurigheid dragen wij er zorg voor dat alle projecten geheel volgens afspraak verlopen.

Diensten

Wij bieden een grote diversiteit aan kleine en grote bouwprojecten in Amsterdam en omstreken.
Grootschalige bouwprojecten

Ons gerenommeerde bouwbedrijf is gespecialiseerd in diverse grootschalige bouwprojecten als de constructie van serres, het aanleggen van elektra en de renovatie of complete inbouw van keukens. Wij houden rekening met uw wensen en bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden.
Kleinschalige bouwprojecten

Ook in kleinschaligere bouwprojecten als tegelwerk, timmerwerk, schilderwerk, stukadoorswerk en loodgieterswerk zijn onze medewerkers uiterst bekwaam. Voor alle bouwprojecten kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Als u vragen heeft over wat wij voor uw huis of bedrijf kunnen betekenen of meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Specialiteiten

##Garanties


Ons betrouwbare bouwbedrijf te Amsterdam staat voor gedegen kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap

Het professionele team van ons bouwbedrijf te Amsterdam staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Elke klus, groot of klein, wordt dan ook met precisie en oog voor detail uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring als bekwaam bouwbedrijf leveren wij altijd het beste resultaat bij ieder bouwproject.

Goede garantie en afspraak is afspraak

U heeft bij ieder project altijd met één aanspreekpunt te maken. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden over gemaakte afspraken. Daarbij leveren wij bij elk project een uitstekende garantie. Wij geloven namelijk volledig in het hoge niveau van onze werkzaamheden.
Aangesloten bij een vakvereniging en geschillencommissie

Wij staan honderd procent achter onze kwaliteitsgaranties. Ons bedrijf is dan ook aangesloten bij zowel een vakvereniging als een geschillencommissie. U weet dus altijd met wie u te maken heeft.