Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf J L van Houwelingen in
AmsterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf J L van Houwelingen
Grasweg 41/Z1
1031HW Amsterdam

tel: 020-6170303
Bedrijfsprofiel

Wij zijn een oud familie bedrijf met 28 gemotiveerde en vakkundige medewerkers in dienst. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, verbouw en renovatie in en rond Amsterdam. Onze werkzaamheden variëren van het verhelpen van een inbraakschade tot het renoveren van volledige panden.

Tot onze klantenkring behoren diverse onroerend goed beheerders, Dienst Wonen Amsterdam, particuliere opdrachtgevers en ook doen wij regelmatig verbouwingen in samenwerking met architecten. Het ging hierbij onder meer om het verbouwen van appartementen en kantooretages. Ook zijn wij regelmatig werkzaam voor diverse VVE's binnen Amsterdam.

Veel voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn de volgende:

Het renoveren van badkamers

Het renoveren van appartementen

Het vernieuwen van ramen deuren en kozijnen

Het uitvoeren van onderhoud aan de gevel

Het uitvoeren van onderhoud aan het dak

Het uitvoeren van onderhoud van balkons en veranda's

Het maken van een dakterras

Het maken van serres en uitbouwen in kunststof en traditioneel

Wij hebben een eigen werkplaats tot onze beschikking waarin de gebruikelijke houtbewerkingsmachines aanwezig zijn. Hierdoor zijn wij bij kleine hoeveelheden niet afhankelijk van fabrieken met lange levertijden.

In Amsterdam Noord hebben wij op de grasweg een fabriek waar wij zelfstandig kunststof kozijnen produceren. Meer informatie hierover vindt u op de pagina kunststof kozijnen

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland(voorheen NVOB) en BouwGarant. Hiermee voldoen wij aan de door de door deze organisaties gestelde eisen aan kwaliteit en bedrijfsvoering. Ook is het mogelijk om via BouwGarant een verbouwverzekering af te sluiten voor de uit te voeren werkzaamheden. Meer informatie hierover kunt u vinden op de site van BouwGarant.

Mochten wij uw interesse in ons bedrijf hebben gewekt, en bent u van plan in de toekomst onderhoud uit te laten voeren of een verbouwing te doen. Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte.