Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf ITN in
AmsterdamOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf ITN
Mokerstraat 20
1021KC Amsterdam

tel: 020-4357070
Aannemersbedrijf ITN (Interieur Timmer en Aannemingsbedrijf Noord) is een aannemersbedrijf, gevestigd in de Noordergasfabriek, prachtig gelegen aan het IJ in Amsterdam.

Als hoofd- en onderaannemer in de bouwbranche voert Aannemersbedrijf ITN, al meer dan 20 jaar, een veelvoud aan bouwprojecten uit, maar juist ook voor specialistische werkzaamheden als kwalitatief timmerwerk en interieurbouw bent u bij Aannemersbedrijf ITN aan het juiste adres.

Bij Aannemersbedrijf ITN staat u als opdrachtgever centraal en dat verklaart ons succes!


Waarom Aannemersbedrijf ITN?


Aannemersbedrijf ITN is een klantgericht aannemersbedrijf. Bij Aannemersbedrijf ITN staat u als opdrachtgever centraal.


Kwaliteit en betrouwbaarheid gaan voor alles.


Bij Aannemersbedrijf ITN bent u verzekerd van:

  • afspraak is afspraak;
  • oplevering op tijd, altijd;
  • oplevering binnen de overeengekomen begroting;
  • topkwaliteit zonder concessies.
Bedrijfsprofiel

Aannemersbedrijf ITN staat voor Interieur Timmer en Aannemingsbedrijf Noord en is in 1988 opgericht. Oorspronkelijk vooral voor interieurwerkzaamheden. Zo maakte ITN b.v. bijvoorbeeld vele meubelen op maat voor loketten voor de bankensector.

Inmiddels voert Aannemersbedrijf ITN, als hoofd- en onderaannemer in de bouwbranche, een veelvoud aan bouwprojecten uit. Maar juist ook voor specialistische werkzaamheden als kwalitatief timmerwerk en interieurbouw bent u bij ons nog steeds aan het juiste adres.

Zonder vakmensen géén vakwerk.

Verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en betrokkenheid zijn de belangrijkste eigenschappen van onze interieurbouwers, timmerlieden en meubelmakers. In de praktijk gevormde medewerkers die geen genoegen nemen met standaardwerk.

Aannemersbedrijf ITN is een goed georganiseerd en vooral betrouwbaar bedrijf. Sinds 1998 beschikt ITN b.v. over een ISO-certificatie (ISO-9001:2000), een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.
Voor u als klant is dat belangrijk om te weten. Zo bent u verzekerd van gespecialiseerde vakmensen, die werken volgens de veiligheidsvoorschriften en vooral zorgen voor topkwaliteit.