Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf D Jansen BV in
AmstelveenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf D Jansen BV
Heemraadschapslaan 72
1181VC Amstelveen

tel: 020-6413843
Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen

Welkom op de website van aannemingsbedrijf D. Jansen bv., specialist in onderhoudswerken, verbouwingen, renovatie, aanbouw en kleine nieuwbouw. Wij werken voor de particuliere en zakelijke markt, met name in de Randstad.

Om wat voor klus het ook gaat – groot of klein, eenvoudig of complex – in alle gevallen staat vakmanschap voor ons centraal.

Vaak treden wij op als hoofdaannemer van projecten zodat wij het eerste aanspreekpunt zijn voor de klant.

Dat is wel zo duidelijk en werkt voor alle partijen plezierig.

Wij zijn een erkend leerbedrijf; op die manier dragen wij bij aan de ontwikkeling van het vakmanschap van een nieuwe generatie timmermannen.

Geschiedenis

Op 24 oktober 1967 startten drie gebroeders Jansen het aannemingsbedrijf W. Jansen bv.

De thuisbasis was een bedrijfspand in Amsterdam, aan de Cornelis Trooststraat. Vanaf 1976 werken wij vanuit Amstelveen; de uitrusting en inrichting van onze werkplaats hier is steeds gemoderniseerd zodat wij altijd kunnen voldoen aan de actuele eisen.
De huidige directeur, Dirk Jansen, is een zoon van één van de oprichters. Toen hij op 15 december 1985 het bedrijf overnam, wijzigde de bedrijfsnaam in D. Jansen bv.


Onze werkwijze

Onze werkplaats is uitgerust met alle moderne machines die nodig zijn voor de productie van machinaal timmerwerk. Wij kunnen dan ook op zeer korte termijn produceren en leveren. Sowieso houden wij een basisvoorraad van materialen aan zodat we snel op de vraag kunnen inspelen en onze klanten niet onnodig lang hoeven te wachten. Ons kantoor beschikt over alle moderne communicatiemiddelen, zodat wij aanvragen en opdrachten snel kunnen verwerken en vlot kunnen reageren.

Het kantoor is alle werkdagen bereikbaar van 7.00 tot 16.00 uur.


Zowel de offertefase als de werkbegeleiding, het doorvoeren van wijzigingen, de oplevering, facturering en nazorg is in handen van één persoon die – zonodig – taken delegeert. Voor u betekent dit dat u gedurende het hele traject een vaste contactpersoon heeft die alles voor u regelt. Dat is duidelijk en bovendien zijn de lijnen daarmee plezierig kort. Om vervelende verrassingen te voorkomen, ontvangt u van ons voorafgaand aan de uitvoering altijd een duidelijke offerte waarin het werk helder uiteen is gezet. Dan weten we allemaal waar we aan toe zijn.

Een tevreden klant komt graag nog eens terug; daar spannen wij ons dan ook graag voor in. Kenmerkend voor het klantenbestand, dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, is dat wij langdurige relaties onderhouden met onze klanten. Wij streven ernaar om van elke nieuwe relatie een vaste relatie te maken. Daarvoor zetten wij onze betrouwbaarheid en kwaliteit in, maar ook ons vakmanschap en ons vermogen om met klanten mee te denken.

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant, dat geeft onze particuliere opdrachtgevers extra zekerheid. Op de desbetreffende websites vindt u hierover meer informatie.


Medewerkers

Ons team bestaat uit negen medewerkers, waarvan de meeste al lange tijd bij ons in dienst zijn.
Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen elke klus zelfstandig aan.

Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit en werkervaring. Regelmatig volgen onze medewerkers na- en bijscholingscursussen om hun kennis en vakmanschap op peil te houden. Wij vinden het belangrijk dat zij gevarieerd werk hebben en hun eigen verantwoordelijkheden dragen. Wij merken dat dit stimulerend en motiverend werkt en medewerkers nog meer betrokken maakt bij het bedrijf en bij het werk.


Diensten

Onze orderportefeuille is gevuld met een grote diversiteit aan opdrachten voor uiteenlopende
opdrachtgevers. Dat kunnen particulieren zijn, maar ook bedrijven, woningcorporaties, architecten, ziekenhuizen, kerken, sportgelegenheden, banken en verenigingen van eigenaren zijn klant bij D. Jansen bv.

De opdrachten variëren van verbouwingen, onderhoudswerkzaamheden en inbraakpreventie tot isolatiewerken, dakkapellen, metsel-, stuc-, en tegelwerken. Ook verzorgen wij loodgieters-, elektra-, cv- en dakdekkerwerk, zonwering, vloerbedekking en parketwerken, beglazing en schilderwerk.

Kortom: wij kunnen vrijwel elk type werk aan. Heeft u een klus en bent u op zoek naar een goede, betrouwbare vakman? Dan komen we graag bij u langs om het werk op te nemen en zetten wij een offerte op maat voor u op papier.

Specialiteiten
 • Badkamer
 • Beglazing
 • Funderingsherstel
 • Keuken
 • Kozijnen
 • Rolluiken
 • Schilderwerk
 • Zonwering
 • Badkamers
 • Dakkapellen
 • Deuren
 • Inbraakpreventie
 • Kantoor
 • Keukens
 • Ramen
 • Sanitair
 • Souterrain