Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Maerlantbouw in
AlmereOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Maerlantbouw
Hadesstraat 6
1363 TK Almere

tel: 06-30157932
Bouwbedrijf

Welkom bij MaerlantBouw een bijzonder bedrijf waar u terecht kunt voor uiteenlopende bouwprojecten. Allereerst wil ik u graag kennis laten maken met ons bedrijf. MaerlantBouw is een bouwbedrijf, gevestigd in Almere Poort.
Het bedrijf heeft al 15 jaar ervaring met diverse bouwprojecten. We werken zowel voor particulieren als bedrijven, we zijn een klein bedrijf met veel expertise.
U kunt bij ons terecht voor al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie werkzaamheden en (ver)bouw advies. Daarnaast doen wij ook stuc werkzaamheden, www.stuc-direct.nl. Binnenkort online met een kortings flyer op stucwerkzaamheden vanaf 50m².

Voor de grotere werkzaamheden(nieuwbouw), hebben wij de juiste mensen om ons heen wat betreft constructie berekeningen, architectuur en vergunningen.

Wij begeleiden particulieren bij het kopen van een huis. We geven advies over de staat van het huis, en wat de eventuele verbouwingskosten gaan worden, zodat de prijs van het huis niet te hoog is, waardoor je later in de problemen kan komen. Meer weten? Vul ons contact formulier in en we nemen contact met U op.

Wij bieden U een vrijblijvende offerte aan zonder voorrijkosten.