Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Jaspers Faijer in
AlmeloOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van specialisten in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de specialist. U ontvangt eenmalig een email.
Aannemersbedrijf Jaspers Faijer
Graslaan 2
7604PT Almelo

tel: 0546-785546
We staan garant voor degelijke oplossingen!

Aannemersbedrijf Jaspers Faijer levert al meer dan 14 jaar zijn diensten in de regio Twente en beschikt over een eigen werkplaats.

Veel bouwmaterialen worden in onze eigen goed uitgeruste werkplaats gereedgemaakt en conform bouwplanning precies op het juiste moment naar de bouwplaats vervoerd. Zo is de bouwperiode bij u thuis beperkt. Daarnaast biedt onze bedrijfshal ruimvoldoende opslag mogelijkheden voor materialen en gereedschappen. Mede hierdoor houden wij uw bouwplaats opgeruimd en overzichtelijk.

Wat u mag verwachten van Aannemersbedrijf Jaspers Faijer

Aannemersbedrijf Jaspers Faijer levert u een duidelijke offerte met een heldere totaalprijs en een gedetailleerde, open begroting. Hierdoor kunt u de prijs/kwaliteit verhouding op een eerlijke manier vergelijken. Wij komen namelijk niet zoals veel concurrenten doen gaande het bouwtraject met allerlei extra posten.

Hieronder treft u ons stappenplan:

a
Een eerste bespreking In een persoonlijk gesprek vertalen wij uw wensen vanuit onze ervaring naar oplossingen.

b
Een heldere offerte U ontvangt een gedetailleerde offerte met open begroting.

c
Het ontwerp Indien nodig schakelen wij een architect in en verzorgen we eventuele bouwaanvragen/ vergunning.

d
Het bouwtraject Wij verzorgen het gehele bouwtraject en houden gaande het gehele traject nauw contact met u.