Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Huta in
Zuidwolde
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Huta
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Huta
Hoofdstraat 36
7921 AM Zuidwolde

tel: 06 14962094
Over Aannemersbedrijf Huta

Het gezicht achter Aannemersbedrijf Huta is Vincent Pruntel. Hij is sinds 2005 begonnen als zelfstandige. Vanaf 2011 besloot hij om een medewerker in dienst te nemen. Samen vormen ze een enthousiast en hardwerkend duo.

Achtergrond

Na het afronden van MTS Bouwkunde heeft Vincent eerst gewerkt als bouwkundig tekenaar. Vervolgens is hij aan de slag gegaan bij een groot bouwbedrijf, in de functie van werkvoorbereider. Daarna heeft hij geruime tijd gewerkt als allround timmerman bij een bouwbedrijf in de regio. Gedurende deze periode heeft hij zijn vakdiploma voor aannemer gehaald. Al deze kennis en ervaring komen nu goed van pas nu hij zelfstandig is.

Werkgebied

Aannemersbedrijf Huta is metname werkzaam in de provincie Drenthe. De meeste opdrachten worden uitgevoerd in de gemeenten Zuidwolde(dr), Hoogeveen, Dedemsvaart en Meppel. Uiteraard zijn wij bereid om elders een klus aan te nemen. In overleg is bij Aannemersbedrijf Huta veel mogelijk. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op.


VOORDELEN

  • Passie voor het vak
  • Eerlijke concurrerende prijzen
  • Van aanname tot oplevering verzekerd van vakmanschap
  • Alle vakkennis in huis, dus weinig uitbesteding van werk
  • Altijd een passende oplossing paraat, door de ruime praktijkervaring
  • Geen (overbodige) overheadkosten