Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Nieuwe Maten BV in
Wormerveer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Nieuwe Maten BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Nieuwe Maten BV
Nijverheidsstraat 17
1521 NG Wormerveer

tel: 075 6148880
Aannemersbedrijf Nieuwe Maten BV, Aannemer in Wormerveer

Wij, Aannemersbedrijf Nieuwe Maten BV in Wormerveer, richten ons op de professionele opdrachtgever en op de grotere projecten in de particuliere sector op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, planmatig onderhoud en advisering. U vindt in ons een actieve partner in zowel de uitvoering als in de advisering van uw projecten.

Wij onderscheiden ons door een flexibele en zeer klantgerichte werkmethode, waarbij positief kritisch meedenken en de inbreng van onze expertise en die van onze onderaannemers en leveranciers een centrale rol spelen.

Wij zijn van mening dat door het goed luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten gecombineerd met de inbreng van onze kennis en de kennis van onze bouwpartners een optimaal product wordt verkregen.

Ons werkterrein beslaat de gehele randstad, wij werken echter ook buiten de randstad zoals de complete inbouw en afbouw van een groot appartement in Antwerpen en de ruwbouw van de uitbreiding van Stayokay jeugdherberg op Terschelling.

Wij vinden communicatie de belangrijkste factor in het bouwproces, een zo snel en eenduidig mogelijke afstemming van de informatie onder de partners in het bouwproces is zeer belangrijk vandaar, een platte organisatie op de projecten met altijd een duidelijk aangewezen verantwoordelijke.

Wij hechten veel waarde opleidingen en trainingen in ons bedrijf om zo onszelf te blijven ontwikkelen, niet alleen op het gebied van de techniek maar ook op het gebied van communicatie, organisatie, veiligheid en milieu.

Wij hebben in ons bedrijf de stellige overtuiging dat bouwen vooral samenwerken is aan een gezamenlijk eindproduct, vandaar onze naam Nieuwe Maten.

Specialiteiten
  • Renovatie onderhoud
  • Verbouwingen
  • Nieuwbouw
  • Kunst projecten
  • Utiliteitsbouw
  • Bouwkundige onderdelen
  • Gezondheidszorg