Aannemersbedrijf
Klussenbedrijf Claudio in
Wildervank
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VKlussenbedrijf Claudio
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Klussenbedrijf Claudio
Nijverheidsstraat 23
9648 JA Wildervank

tel: 0598-635526
Klussenbedrijf Claudio is een klussenbedrijf met liefde voor haar werk. Al vele monumentale panden konden door het echte vakmanschap en de gunstige prijzen van het bedrijf worden hersteld.

Reeds tien jaar geleden is Claudio in Nederland gestart met zijn klussenbedrijf. Nu is er een team van tien ervaren stucadoors, timmerlieden en schilders. Alle medewerkers van het bedrijf zijn goed opgeleide Poolse vakmensen die zelfs de oude technieken nog beheersen. We werken hard en hebben oog voor detail.

We werken lange dagen en langere periodes achter elkaar, hierdoor is het mogelijk werken uit te voeren met een korte doorlooptijd. We zijn een officieel Nederlands bedrijf, spreken Nederlands en hebben ook een AVB verzekering.