Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Heijbra BV in
Vinkel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Heijbra BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
 

privacy
Aannemersbedrijf Heijbra BV
Brugstraat 72/B
5382JE Vinkel

tel: 073-5321001
Over Aannemersbedrijf Heijbra BV

In 1990 begonnen Peter van der Heijden en Martien van den Braak als metselbedrijf en aannemer. De directie werd in 1995 uitgebreid met Joop van den Braak en zo groeide het bouwbedrijf Heijbra uit naar zijn huidige omvang.

Ervaring is in de loop der jaren opgebouwd in de woningbouw, van complete nieuwbouw tot renovatie, restauratie en verbouwingen. Maar ook op het gebied van bedrijfspanden, groot en klein kunnen wij u van dienst zijn en zijn bovendien gespecialiseerd in bedrijfsgebouwen voor de agrarische sector. De kracht van ons bedrijf is de compacte organisatie, waarbij op ieder project ook de leiding direct betrokken is bij de werkzaamheden op de bouwplaats.
Met een team van ervaren vakmensen wordt er aan elke opdracht met grote inzet gewerkt en worden projecten in hoog tempo gerealiseerd.

We kunnen alles bouwen conform tekeningen en details en in nauw overleg met de opdrachtgever wordt steeds gestreefd naar het beste resultaat. Zo zijn we in staat om tegen een scherpe prijs uw project te realiseren. Als u vragen heeft geven wij u graag een goed advies.

Specialiteiten
  • Bouwtekening / constructietekening