Aannemersbedrijf
Akerbouw Aannemersbedrijf BV in
Uitgeest
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAkerbouw Aannemersbedrijf BV
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Akerbouw Aannemersbedrijf BV
Geesterweg 6
1911NB Uitgeest

tel: 0251-315817
Akerbouw Aannemersbedrijf BV is een ISO 9001 en VCA ** gecertificeerd bouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige werken en project-ontwikkeling.
Veilig werken en een continue kwaliteitsverbetering zijn belangrijke doelstellingen binnen onze organisatie.

"Akerbouw bv wil door het alert te reageren op de vraag; het onderscheidend zijn in goede communicatie; het leveren van kwaliteit; het hanteren van een transparante werkwijze en het investeren in lange termijn relaties, uw vanzelfsprekende partner zijn in service & onderhoud, restauratie en villabouw en staat uiteraard klaar voor alles wat daar verder uit voortkomt."

KERNWAARDEN

Om deze missie te ondersteunen, werkt Akerbouw met kernwaarden. Deze kernwaarden geven perfect weer waar Akerbouw voor staat en wat we belangrijk vinden. Voor onze eigen medewerkers, maar natuurlijk ook voor u.

Authentiek

Wij vinden het belangrijk om authentiek te zijn. We zijn betrouwbaar, echt , onvervalst en komen afspraken na.

Transparant

Wij hechten veel waarde aan transparantie. Vanaf het offertestadium tot aan de oplevering. Open communicatie met u als opdrachtgever om samen tot het beste resultaat te komen.

Deskundig

Graag brengen wij onze deskundigheid in om uw eigendom naar een hoger plan te brengen.

Relatiegericht

Wij zijn van plan om lang met u samen te werken zodat er win-win situaties gaan ontstaan. Wij willen meedenken, alternatieven aandragen en fungeren als uw (strategische) partner.