Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf J M Putter in
Uitgeest
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf J M Putter
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf J M Putter
Molenwerf 12/A
1911DB Uitgeest

tel: 0251-312500
Putter bouwt het. Vanuit dat credo is Putter in haar 45-jarig bestaan uitgegroeid tot een veelzijdig bouwer. Een bouwer met ambitie, die kwaliteit biedt in het topsegment, zowel in luxe woning- als in utiliteitsbouw. Vanaf 2011 werkt Aannemersbedrijf J.M. Putter vanuit een nieuw bedrijfsgebouw in Uitgeest, dat zich kenmerkt door duurzaamheid
en innovatie. Op onze website vindt u een overzicht van onze veelzijdige projecten.

Profiel

In 1966 gestart als gespecialiseerd bedrijf in timmerwerken, heeft Aannemersbedrijf J.M. Putter zich een vaste plek veroverd in de bouwwereld. Geen doorsnee bouwer, maar onderscheidend in aanpak en projecten. Oog voor detail en vakmanschap heeft geleid tot een breed scala aan opdrachten van zowel particulieren en professionele opdrachtgevers, als vanuit de overheid en het bedrijfsleven. In de afgelopen 45 jaar heeft Putter veel bijzondere projecten gerealiseerd. Van prachtig gerestaureerde grachtenpanden in Amsterdam tot luxe woningbouw en aansprekende utiliteitsprojecten. Het bouwen van scholen is inmiddels tot een specialisme uitgegroeid.

Specialiteiten
  • Metselwerk
  • Architect
  • Interieur
  • Woningbouw