Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Baltus Bouw in
Uitgeest
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van aannemersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de aannemersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen aannemers
VAannemersbedrijf Baltus Bouw
Uw regio
Postcode *
Straatnaam *
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte bouw
Vergunning nodig
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Aannemersbedrijf Baltus Bouw
Burg van Roosmalenstraat 7
1911EZ Uitgeest

tel: (0251) 315684
Aannemersbedrijf Baltus Bouw is sinds 2003 actief als allround aannemersbedrijf. Wij zijn een bouwbedrijf die dicht bij haar klanten staat, doordat het gehele bouwtraject continue door ons begeleid wordt. Wij staan klaar voor iedere klus op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Met name zijn we gespecialiseerd in het uitbouwen van woningen en interne verbouwingen. Maar ook kleinere klussen in en om het huis behoren tot ons vakgebied.

Ons bedrijf bestaat uit een uitstekend team, gespecialiseerd in metselwerk, timmerwerk, advisering, calculatie, werkvoorbereiding, project management etc. Onze projecten worden met name uitgevoerd in regio van Uitgeest (Noord-Holland). Aannemersbedrijf Baltus Bouw beschikt over een aannemers diploma en is lid van Bouwend Nederland.