Aannemersbedrijf
Aannemersbedrijf Van de Grift in
SoestAannemersbedrijf Van de Grift
Kerkstraat 83a
3764 CS Soest

tel: 035 - 6014691
G.W. van de Grift Bouwbedrijf is een middelgroot bouwbedrijf met Soest als thuisbasis. Wij ontwikkelen met Van de Grift Planontwikkeling projecten voor realisatie in het Bouwbedrijf, met name kleinschalige binnenstedelijke herstructureringsplannen. Maar staan met ons bedrijf graag klaar voor opdrachtgevers met plannen voor de bouw van een vrijstaande woning tot berging, van uitbouw tot dakkapel, van bedrijfspand tot stal, kortom alle vormen van opdrachten die bouwen leuk maken.

De bouwactiviteiten van nu kunnen het best omschreven worden als kleinschalige, binnenstedelijke herstructureringsplannen. Woningbouw beslaat ongeveer 70% van de activiteiten. De rest van de productie bestaat uit utiliteitsbouw: bedrijfshallen, kantoren, kerken, scholen en hotels.

Grootschalige nieuwbouw is stilgevallen. Wij blijven geloven in herontwikkeling van bestaande binnenstedelijke gebieden voor kwalitatieve nieuwbouw van zowel woningbouw als bedrijfsgebouwen.

Bestaande woningbouw is hard aan verbetering toe dus renovatie van woningen voor corporaties, verenigingen van eigenaren, en particulieren heeft een sterke toekomst.

Restauratie van cultureel erfgoed verdient speciale aandacht. Zonder herbestemming hebben deze panden vaak geen toekomst, maar met de juiste ambachtelijke aanpak hebben wij al menig monument aangepakt en zien graag een uitdaging in nieuwe projecten voor de toekomst.

29 november 2009 bestond ons bedrijf 50 jaar. Sinds de oprichting in 1959 heeft Van de Grift Bouwbedrijf altijd gestaan voor haar afspraken en staat daar inmiddels in de regio bij particulier, bedrijfsleven en overheid bekend om.

Niet voor niets wordt er tijdens de verkoop van een bestaand huis wel eens geadverteerd met de zin: "gebouwd door Van de Grift Bouwbedrijf".

Onze visie is deze kwaliteit te blijven hanteren, maar wel met een doordachte prijs/kwaliteitverhouding en een flexibele opstelling, zodat aan de wensen van de opdrachtgever ook tijdens de bouw gehoor kan worden gegeven.